Inmiddels 40 Demo_Day-partners bekend; ook eerste demo's online

De volgende tien namen van partners van Recruitment + Talent Tech Demo_Day zijn bekend. Dit betekent dat er inmiddels al veertig partijen bekend zijn die op 6 juni 2019 op het event aanwezig zijn.

Nieuwe partijen

Demo_Day is hét event om je concreet te oriënteren op de technologie om jouw recruitment te boosten. Aan de hand van één-op-één demo’s, demo sessions en tech talks krijg je in een dagdeel een goed beeld van wat er kan en wat er is. De eerste dertig partijen zijn de voorbije weken al bekend gemaakt. Daarnaast zijn er al ruim 250 aanmeldingen. Naast de eerste twintig partijen zijn nu ook Joboti, Actonomy, Cammio, OTYS, Recruition, PeopleInc, Nétive, SubAdvies, HROffice en Jellow toegevoegd:

Inmiddels zijn er al meer dan veertig partijen bekend die hun recruitment- en talenttooling aan het publiek zullen tonen, dit zal nog uitbreiden tot ruim vijftig partners. Hiermee is Demo_Day 2019 het grootste event op het gebied van aanbieders van recruitment- en talenttechnologie in de Benelux. Er zijn nog slechts enkele plekken vrij voor leveranciers van recruitmenttooling, kijk voor meer informatie in de mediakit.

Eerste plattegrond & demo’s bekend

Medio april werd al de eerste plattegrond van Demo_Day 2019 bekend gemaakt. Deze plattegrond is hier te vinden. Let op: dit is de eerste versie, deze zal binnenkort aangevuld worden met nieuwe partijen. Ook de eerste demo’s zijn aangeleverd door partners. Benieuwd bij welke partijen je wat kan zien op 6 juni? Dat kan je hier vinden. Deze lijst zal dagelijks aangevuld worden met informatie van nieuwe partijen.

Tot 1 juni voor slechts €65,- naar Demo_Day

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2019. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Wees er snel bij, want tot juni 2019 meld je je aan voor slechts €65,-!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER