Eerste plattegrond Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 bekend

Op 6 juni is het zover en staat Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 voor de deur. De eerste versie van de plattegrond, met al meer dan veertig leveranciers, vind je hieronder.

Richting de 50 leveranciers

Inmiddels zijn er al meer dan veertig partijen bekend die hun recruitment- en talenttooling aan het publiek zullen tonen, dit zal nog uitbreiden tot ruim vijftig partners. Hiermee is Demo_Day 2019 het grootste event op het gebied van aanbieders van recruitment- en talenttechnologie in de Benelux.

Plattegrond Demo_Day 2019

Bekijk hieronder de plattegrond van Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 waar je op 6 juni ruim 50 demo partners en 6 startups kunt vinden. Let op: dit is de eerste versie, deze zal binnenkort aangevuld worden met nieuwe partijen.

Klik op de afbeelding om de plattegrond te vergroten:

Plattegrond Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019Tot 1 juni voor slechts € 65,- naar Demo_Day

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2019. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Wees er snel bij, want tot 31 mei 2019 meld je je aan voor slechts €65,-.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER