Cammio

Cammio is een bekroond, online video recruitment platform met video interviews, video vacatures en video assessments. Recruitment met video is effectiever en aantrekkelijker voor zowel kandidaat, recruiter als hiring manager. Cammio helpt organisaties hun recruitmentprocessen te verbeteren met persoonlijkheid en biedt tegelijkertijd de beste candidate experience en employer branding tools. Vind en bind talent beter en sneller dan ooit tevoren. Interview en vergelijk kandidaten over de hele wereld eenvoudig via je browser met behulp van Cammio.

cammio.com

Demo’s

Tijdens Demo_Day 2020 kun je onderstaande demo’s bekijken bij de Demo spot van Cammio:

Cammio Video Recruitment Platform

Interviews

Waarom kiezen voor geschiedenis als je je preselectie van kleur kan voorzien? Geef meer kandidaten een kans om zich voor te stellen – met persoonlijkheid, zodat jij betere beslissingen kunt nemen.

Met onze video pitch, live interview en automated video interview formaten ontmoet je kandidaten in een veilige online omgeving. Beoordeel kandidaten op competenties, ambitie en kwalificaties en werk samen met je hiring team aan de perfecte match.

Stories

Iedere vacature verdient een eigen video. Cammio Stories is een cloudgebaseerde software oplossing die je in staat stelt om in samenwerking met collega’s boeiende videocontent voor al je vacatures te creëren.

De recruiter wordt de regisseur en verzamelt clips van collega’s die heel simpel video’s kunnen uploaden of opnemen. Of het nu gaat om de werkomgeving, het uitleggen van de functie-inhoud of het introduceren van de toekomstige teamleden van de kandidaat, video helpt u om een authentiek en aansprekend verhaal te vertellen.

Clips

Clips, de nieuwste toevoeging aan het video recruitment platform van Cammio, stelt recruiters in staat om videoboodschappen op te nemen en via een link te versturen- anytime, anywhere!

Videoboodschappen zijn de ideale manier om op te vallen in de vaak overvolle inbox van je kandidaten en een persoonlijke noot toe te voegen aan elk gesprek. Zo wek je in elke stap van het recruitmentprocess interesse en vertrouwen.

Spreker