Cammio

Cammio is een innovatief video recruitment en communicatie platform. We bieden een unieke combinatie van video pitch, automated en live interviews in één geïntegreerde oplossing. Hiermee kunnen video interviews bij praktisch iedere doelgroep succesvol bij de selectie worden ingezet.

Ons platform wordt gebruikt door vele toonaangevende werkgevers zoals Metro Group, WPP, Adecco, AEGON en de Europese Unie. Zij bieden kandidaten de mogelijkheid om, veel eerder in het selectieproces, meer van zichzelf te laten zien en verkorten hiermee hun time-to-hire met gemiddeld twee weken.

Cammio introduceerde onlangs als eerste Europese video recruitment platform een volledig geautomatiseerde persoonlijkheidstest. Xpress Analytics genereert op basis van het video interview een BIG5 persoonlijkheidsprofiel waarmee met een nog grotere nauwkeurigheid de juiste match kan worden voorspeld.

cammio.com

Demo’s

Tijdens Demo_Day 2018 kun je onderstaande demo’s bekijken bij de Demo Desk van Cammio:

Cammio – Xpress Analytics

In deze demo kijken we naar de Xpress Analytics functionaliteit in het Cammio video recruitment platform. Wat is er inmiddels mogelijk als het gaat om het automatisch analyseren van video interviews op basis van BIG5 persoonlijkheidsdimensies zoals extraversie, service gerichtheid en zorgvuldigheid? Kun je hiermee een goede match voorspellen en hoe verhoudt Xpress Analytics zich tot een online assessment?

Cammio – Video Interviews

In deze demo kijken we naar de verschillende typen video interviews. Wat is precies het verschil tussen een video pitch en een automated interview? Waarom zou ik live interviews in Cammio inzetten als ik bijvoorbeeld ook al Skype, Hangout of Facetime kan gebruiken? Wat levert video recruitment nu precies op bij organisaties die dit al langer inzetten? Kortom, een complete blik onder de motorkap bij het Cammio video recruitment platform.