Demo’s

Vanaf medio maart vind je hier een overzicht van demo’s die de leveranciers laten zien op hun demo spot op Demo_Day.

Demo’s in 2018

Op 7 juni 2018 kon je tijdens Recruitment Tech Demo_Day 2018 op de demo spots (stands) meer dan 70 demo’s bekijken. In onderstaand interactief en doorzoekbaar overzicht vind je zo’n 80% van het aanbod. De leveranciers staan op alfabetische volgorde.

LeverancierDemoCategorieOmschrijving
LeverancierDemoCategorieOmschrijving
BrainsfirstHerken & ontwikkel talent vanuit de bronData en Dashboards BrainsFirst is in staat om de biologische bouwstenen van prestaties bloot te leggen. Dit is mogelijk dankzij het combineren van praktijkdeskundigheid van HR-professionals, harde neuroscience en machine learning (AI).
BroadbeanIs email je belangrijkste tool om Referrals te stimuleren?Referral recruitmentSocialReferral laat zien hoe je een succesvolle referral programma in je organsiatie kunt implementern ondersteunt door tooling die de inspanning van recruiters zal minimaliseren en het aantal hires via referrals maximaliseren!
BroadbeanHogere betrokkenheid creëren in je referral programmaReferral recruitmentMedewerkers betrokken maken en houden is een van de grootste uitdagingen voor elk employee referral programma. In deze presentatie worden de best practices gedeeld om medewerkers maximaal betrokken te houden.
BullhornBullhorn Connexys: ATS op SalesforceRecruitmentsystemenIn deze demo tonen we de kracht van ons recruitmentsysteem op het krachtige platform van Salesforce. Voor zowel bureaus als corporates is dit het meest flexibele en schaalbare recruitmentplatform op de markt.
BullhornOnboarding met BullhornRecruitmentsystemenStop met papieren processen. Bullhorn Onboarding is een elektronisch document management platform dat speciaal is ontworpen om recruitmentbureaus de handmatige data invoer en papieren documentatie uit handen te nemen.
BullhornBullhorn ATS voor bureaus: 7000+ klantenRecruitmentsystemenMaak betere beslissingen, verbeter de verkoop en recruitment productiviteit en beheer het volledige werving- en selectie proces vanuit één systeem. Dit kan met het Bullhorn applicant tracking systeem voor bureaus.
CammioCammio - Xpress Analytics Online Screening Wat is er inmiddels mogelijk als het gaat om het automatisch analyseren van video interviews op basis van BIG5 persoonlijkheidsdimensies zoals extraversie, service gerichtheid en zorgvuldigheid?
CammioCammio - Video Interviews Communicatietooling Waarom zou ik live interviews in Cammio inzetten als ik bijvoorbeeld ook al Skype kan gebruiken? Wat levert video recruitment nu precies op? Kortom, een complete bilk onder de motorkap bij het Cammio video recruitment platform.
CarerixCarerix voor Werving en Selectie Recruitmentsystemen Ontdek hét flexibele recruitmentsysteem voor werving & selectiebureaus. Alle procedures en commerciële activiteiten in één oogopslag inclusief innovatieve partner integraties. 
CarerixCarerix voor Werkgevers Recruitmentsystemen Ervaar hoe u uw service richting leidinggevenden en medewerkers kunt verhogen. Biedt een optimale candidate experience en vergroot uw talentpool met professionele recruitment instrumenten. 
CarerixCarerix voor Detacheerders Recruitmentsystemen Zie hoe u kunt werven, selecteren en plaatsen vanuit één systeem; maar ook contracten genereren, urenregistraties verzorgen en het facturatieproces aansturen. Inclusief innovatieve partner integraties. 
CompanyMatchSolliciteren met CompanyMatch E-assessments Laat de kandidaat zijn CompanyMatch meesturen en krijg zicht in de match met uw organisatie. 
CompanyMatchCompanyMatch integreren in uw career sit Employer branding Laat anonieme career site bezoekers eenvoudig matchen met uw werkgeversmerk. 
CompanyMatchMatchdata: wie zijn die anonieme kandida Data en Dashboards Krijg inzicht in de doelgroepprofielen van anonieme career site bezoekers. 
CV-OKScreenen van personeel complex? Wij bieden de oplossing! Online Screening Het screenen van personeel is complex. Enerzijds wil je als werkgever dat iemand snel start, anderzijds wil je graag weten of alle relevante gegevens kloppen. Met onze slimme software-oplossing (SaaS) snijdt het mes aan beide kanten.
DataCheckerID-Selfie (twee-factor identificatie) Onboarding Het kennen van je klant wordt steeds belangrijker. Sinds kort is het mogelijk om door middel van een zogeheten ID-selfie een identiteit met meer zekerheid vast te stellen.
DataCheckerID-Check integratie via API Onboarding Met uw eigen online portaal heeft u direct toegang tot het platform van DataChecker. Toets een identiteitsbewijs eenvoudig op echtheidskenmerken. Afhankelijk uw wensen en eisen doen we ook een uitgebreide check op een persoon of bedrijf.
DataCheckerID-Check via SecureLink Onboarding Veel bedrijven zijn genoodzaakt om de identiteit van een gast, kandidaat, of klant vast te stellen. Dit gebeurt meestal met een fysieke controle van het legitimatiebewijs. Het is vanaf nu mogelijk om de ID-Check Service te gebruiken.
Davids DataSollicitant in control over data Data en Dashboards Korte demo middels een app waarbij de data van de kandidaat blijft. Makkelijk voor de kandidaat en de recruiter "in control" en GDPR proof. 
EqualtureScreening- en matchingtoolMatching en Search Equalture is een onpartijdige screening- en matchingtool. Mogelijke vooroordelen worden door deze tool uit het selectieproces gefilterd, waardoor iedere professional een gelijke kans heeft om gekoppeld te worden aan een organisatie.
FlipbaseCandidate Screening Online Screening Bied kandidaten de mogelijkheid om eruit te springen en uit te blinken met video. Wij laten je zien hoe je video op meerdere manieren binnen je huidige recruitment systeem en workflow in kan zetten. Hierdoor wordt het werven van kandidaten sneller, eenvoudiger en bovenal eerlijker. 
FlipbaseEmployer Branding Employer branding Geef werkzoekenden een kijkje achter de schermen met authentieke video content. Wij laten je zien hoe je samen met je collega's video content kan creëren, beheren en publiceren. Hierdoor trek je al vroeg in het proces het juiste talent aan. 
HROfficeRecruitment marketing Data en Dashboards Met de recruitmentcampagnes van HROffice en Adver-Online in combinatie met een ijzersterk dashboard is de recruiter in staat te sturen op resultaat en vorm te geven aan een succesvolle wervingscampagne. 
HROfficeHROffice 2.0 Recruitmentsystemen Binnen de demo van HROffice 2.0 laat HROffice het geheel vernieuwde ATS systeem zien. Het nieuwste ATS systeem wat recentelijk in mei is gelanceerd biedt aanzienlijk veel voordelen voor de veeleisende recruiter vandaag de dag.
HROfficeWerken-bij-website Recruitmentsites HROffice biedt niet alleen state-of-the-art websites die aan de laatste standaarden voldoen, maar vooral een schaalbare website die aansluit op je ATS en verdere wensen. HROffice laat graag zien hoe jij je employer brand kan versterken. 
IndeedVacatures plaatsen op Indeed Mediatooling Ontdek in deze demo hoe u uw vacatures op Indeed plaatst om effectief talent aan te trekken via zowel mobiel als desktop. 
IndeedIndeed CV Matching en Search Ontdek in deze demo hoe u kandidaten vindt per branche en/of locatie met Indeed CV. Filter uw zoekopdracht op opleiding, titel, vaardigheden en meer en begin een gesprek met uw volgende nieuwe medewerker. 
IndeedIndeed bedrijfspagina's Employer branding Met behulp van de meer dan 18 miljoen reviews van werkgevers op de Indeed bedrijfspagina’s krijgen werkzoekenden inzicht in de bedrijfscultuur bij potentiële werkgevers.
InGoedeBanen.nlPlatform jobmarketing Mediatooling Tijdens deze demo laten wij zien hoe u uw vacature beheer centraliseert vanuit een marketing perspectief. Door het campagnematig uitzetten van uw vacatures, kunt u altijd bijsturen waar nodig.
InGoedeBanen.nlAutomated jobposting Multiposting De applicatie importeert direct vacatures vanuit een CRM of ATS systeem. Maar je kunt de vacatures ook beheren en desgewenst naar je website exporteren. Tijdens deze demo laten wij u zien hoe automated jobposting via IGB werkt.
Intelligence GroupSlim werven met het DoelgroepenDashboard Data en Dashboards Met behulp van de data uit het DoelgroepenDashboard kunt u datagedreven winnend werven. Op functieniveau kunt u informatie ophalen over uw doelgroep.
IVY worksAssessments saai? Niet met IVY works! E-assessments Geen subjectieve vragenlijsten of saaie figuurreeksen meer, maar 49 game-based assessments met een hoog fungehalte. Ons algoritme maakt combinaties van de talenten waar jij als werkgever naar op zoek bent.
IVY worksTime to hire omlaag Matching en Search Is het jouw uitdaging om de time to hire omlaag te krijgen, zonder in te boeten op de quality of hire? Kom dan langs bij IVY works. Wij zorgen ervoor dat je alleen de mensen spreekt die ertoe doen.
IVY worksRetentie omlaag door People Analytics Talent Management Een hoge retentie, veel organisaties hebben ermee te maken en willen meer zekerheid dat de mensen die ze aannemen goed gaan functioneren en zich voor een langere periode binden. IVY works zorgt voor een betere retentie.
JobdiggerSlimmer werven met DoelgroepenDashboard Data en Dashboards Het DoelgroepenDashboard geeft jou als recruiter real-time inzicht in het arbeidsmarktgedrag van je doelgroep. Hoe is je doelgroep bijvoorbeeld opgebouwd, hoe kun je deze bereiken en laten bewegen?
JobdiggerJobdigger Leadgeneratie Matching en Search Jobdigger Leadgeneratie biedt recruiters dagelijks 12 à 13.000 nieuwe vacatures en maakt de arbeidsmarkt inzichtelijk en analyseerbaar. Zo genereer je leadlijsten, identificeer je moeilijk vervulbare vacatures en maak je marktanalyses.
JobotiInterviews plannen met een chatbot Communicatietooling Laat je kandidaten, die aan bepaalde voorwaarden voldoen, zelf een sollicitatiegesprek inplannen in de agenda van je recruiter.
JobotiPreselectie van kandidaten via chat Online Screening Vervang je sollicitatieformulier door een chatbot en start direct een gesprek. Tijdens de conversatie kan een CV worden verstuurd naar de chatbot, maar je kunt ook direct starten met een preselectie met ‘killer-questions’.
JobotiCandidate Experience Communicatietooling Leer welke vragen kandidaten stellen op de website en beantwoordt volledig automatisch de meest gestelde vragen. We laten je graag zien hoe onze chatbots je kunnen helpen in het recruitmentproces.
KnollensteinRecruitAnywhere - multiposting Multiposting RecruitAnywhere is de enige volautomatische multiposter waarmee vacatures zónder extra invoer per vacature, per kanaal en mét alle juiste criteria geplaatst worden op de gewenste kanalen.
KnollensteinApplyAnywhere - mobiel solliciteren Recruitmentsystemen ApplyAnywhere is onze gepatenteerde oplossing waarmee kandidaten heel eenvoudig vanaf mobiel of tablet mét een job board CV op het bestaande sollicitatieformulier kunnen solliciteren.
MinescapeVideocontentMatching en Search Raak je doelgroep videocontent! Generatie X consumeert video anders dan generatie Y. Weten waar je op moet letten? Bezoek ons in de stand.
MinescapeJe doelgroep bereiken met video recruitmentMatching en Search Bezoek de sessie van Minescape en laat je meenemen in de wereld van video recruitment. Hierna weet je hoe je Video recruitment beter in kan zetten om je doelgroep te bereiken én te converteren.
MinescapeJouw doelgroep rakenMatching en Search 44% van de Nederlandse bedrijven wordt beperkt in hun groei door een tekort aan personeel. We nemen je mee in hoe jij vacatures kunt verbeteren zodat je wél jouw doelgroep raakt. Kom in onze stand en we vertellen je er meer over!
OnRecruit360° overzicht van je online recruitment Data en Dashboards OnRecruit’s Data Management Platform combines the data of your whole candidate journey with your ATS or CRM data. This helps you understand how all your online sources are attributing to views, clicks, offers and hires.
OTYSNext generation softwareRecruitmentsystemenOptimaliseer en automatiseer uw recruitment proces met de next generation software van OTYS voor corporate HR, werving en selectie en de flexbranche.
OTYSSlim werven, zoeken en matchenRecruitmentsystemen OTYS geeft u allerlei tools om met één klik uw vacatures te verspreiden, kandidaten te zoeken, talent te beheren en de juiste matches te maken.
OTYSReferral recruitment en wervingssiteReferral recruitmentOTYS biedt standaard en maatwerk tools voor Referral Recruitment. Werf meer én betere kandidaten met de referral portal geïntegreerd in uw website.
Ratecard.ioLive demo van Ratecard Employer branding Ontdek Ratecard, dé feedbacktool om jou en jouw bedrijf iedere dag te verbeteren. Ontvang feedback van kandidaten, leveranciers en klanten in iedere stap van het recruitment- en staffingproces.
SaleskandidaatWie wordt succesvol bij ons?Matching en SearchOnverwachts toch een onsuccesvolle samenwerking. Saleskandidaat toont het salesprofiel van jouw kandidaat in het selectieproces. Hierin zie jij jullie overeenkomsten en verschillen.
SaleskandidaatRealistic Job Preview & Corporate BrandingOnboardingVeel bedrijven hebben moeite met het vertellen van het volledige verhaal van een functie. Het gevaar: de nieuwe werknemer is onverwachts niet happy met de werkzaamheden.
TextkernelVind met één klik de beste kandidaten Matching en Search Cv-parser Extract! creëert automatisch een waardevolle, doorzoekbare kandidatendatabase. Maar hoe vind je in die berg data nu snel de beste kandidaten voor die ene vacature? Dat kan met onze semantische zoektool Search!
TextkernelMatch kandidaten en vacatures sneller Matching en Search Versnel de match tussen kandidaten aan vacatures. Onze semantische matchingtechnologie zet cv’s en vacatures automatisch om in een geavanceerde zoekopdracht.
TextkernelDé tool voor leads en arbeidsmarktanalyse Data en Dashboards Genereer leads, weet wat je prospects, klanten en concurrenten doen, krijg inzicht in trends in de arbeidsmarkt en bemiddel al je kandidaten. Dat kan met Jobfeed, Textkernel’s Big Data tool voor vacatures.
TigrisIntegrale oplossingOnboardingTigris biedt uitzendsoftware dat is ontwikkeld op het CRM-systeem Salesforce. Het is een tool met één integrale oplossing voor jobmarketing, recruitment, operations en payrolling.
VarbiVarbi recruitment software Recruitmentsystemen We laten zien hoe het gebruiksvriendelijke en tijdbesparende recruitment systeem van Varbi werkt. De software is in meerdere talen beschikbaar en is uiteraard GDPR-proof.
VarbiSocial Media en Employer Branding Social Media Recruitment Hier kun je zien hoe je via Varbi kunt adverteren in sociale media. Varbi heeft een team van experts dat zich hierop richt en die bovendien prachtige werkenbij-sites / Career Pages bouwt.
VONQCreëer de ideale mediamix! Mediatooling Tijdens deze demo laten we je zien hoe onze job marketing technologie de meest relevante mediakanalen voor je samenstelt aan de hand van een slim algoritme en historische performance data.
VONQIntegreer Job Marketing in je ATS Communicatietooling We laten zien hoe een integratie tussen een ATS en VONQ’s Job Marketing Platform je een betere voorspelbaarheid van je activiteiten geeft, je helpt bij het verdere succes in het bereiken van toptalent en het stroomlijnen van je proces.
WonderkindCampagne aanmaken en dashboard Social Media Recruitment Voor het eerst tonen wij onze nieuwe versie van onze technologie. In deze demo laten we zien hoe onze technologie automatisch headhunt middels getargete advertenties, overal op het internet.
WorxflowInzicht in je talentbase Matching en Search Binnen je eigen AFAS omgeving inzicht hebben in al je data van kandidaten. Dit is een machtige combinatie je helpt snel te kunnen reageren op klantvragen.
WorxflowOnboardingOnboardingKandidaten gesproken, neem ze eenvoudig in dienst. Optimale samenwerking tussen recruitment en HR.