Demo’s

Vanaf medio april vind je hier een overzicht van demo’s die de leveranciers laten zien op hun demo spot op Demo_Day.

Demo’s in 2019

Op 6 juni 2019 kan je tijdens Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 op de demo spots (stands) meer dan 100 demo’s bekijken. In onderstaand interactief en doorzoekbaar overzicht vind je het eerste gedeelte van het aanbod. De leveranciers staan op alfabetische volgorde.

LeverancierDemoCategorieOmschrijving
LeverancierDemoCategorieOmschrijving
BrandchartSidekickData en DashboardsTijdens deze demo laten we je zien hoe je met Sidekick op een efficiëntere wijze meer en betere kandidaten kunt werven. Sidekick geeft je haarscherpe en concrete inzichten die je helpen om jouw doelgroep optimaal te begrijpen. Op basis van deze insights schrijf je met onze vacature wizard de ultieme vacaturetekst. Sidekick vertelt je vervolgens hoe je jouw vacature het beste kunt verspreiden onder jouw doelgroep.
BrandchartImago TrackerData en DashboardsTijdens deze demo laten we je zien hoe je met behulp van onze Imago Tracker realtime inzicht krijgt in jouw arbeidsmarktimago. Het laat je niet alleen zien hoe de Nederlandse arbeidsmarkt over jou denkt als werkgever, maar ook over jouw concurrenten. Zo creëer je een onderscheidende positie voor jouw organisatie.
BrandchartCandidate Experience TrackerData en DashboardsTijdens deze demo laten we je zien hoe onze Candidate Experience Tracker je helpt met het managen van de optimale candidate experience binnen jouw organisatie. Via welke kanalen solliciteren kandidaten eigen, hoe worden de verschillende touchpoint ervaren en welke feedback geven sollicitanten? Onze Candidate Experience Tracker maakt dit voor je inzichtelijk.
DaywizeDaywize Cloud voor talentmanagementTalent ManagementLeuk al die verschillende HR-applicaties, maar de manager en medewerker haken af. Zij zien door de bomen het bos niet meer.... Wij bewijzen met Daywize Cloud dat je ook binnen een breder HR-systeem gave Recruitment-, Onboarding-, Performance- en Talentfeatures kunt realiseren*. Wij ontwikkelen namelijk op een superinnovatief app-platform. Nieuwsgierig naar het resultaat? Kom dan langs!

*De talentmanagementsuite van Daywize Cloud kan ook stand-alone ingezet worden
DaywizeDaywize Cloud voor recruitmentRecruitmentsystemenLeuk al die verschillende HR-applicaties, maar de manager en medewerker haken af. Zij zien door de bomen het bos niet meer.... Wij bewijzen met Daywize Cloud dat je ook binnen een breder HR-systeem gave Recruitment-, Onboarding-, Performance- en Talentfeatures kunt realiseren*. Wij ontwikkelen namelijk op een superinnovatief app-platform. Nieuwsgierig naar het resultaat? Kom dan langs!

*De talentmanagementsuite van Daywize Cloud kan ook stand-alone ingezet worden
FlipbaseCandidate Screening met videoOnline Screening Met geïntegreerde candidate screening module van Flipbase geef jij jouw kandidaten de mogelijkheid om aanvullend aan cv en motivatiebrief, te solliciteren met video. Interessant wanneer jij grote aantallen sollicitanten sneller wilt screenen of simpelweg om de soft-skills mee te nemen in je beoordeling.
FlipbaseEmployer branding met videoEmployer branding Met ons Employer Branding video dashboard kun jij samen met je collega's super laagdrempelig video content creëren, beheren en publiceren. Hierdoor verrijk je je arbeidscommunicatie met authentieke video content en laat je tegelijkertijd je 'echte' bedrijfcultuur zien.
IndeedVacatures plaatsen op Indeed Mediatooling Ontdek in deze demo hoe u uw vacatures op Indeed plaatst om effectief talent aan te trekken via zowel mobiel als desktop. 
IndeedIndeed CV Matching en Search Ontdek in deze demo hoe u kandidaten vindt per branche en/of locatie met Indeed CV. Filter uw zoekopdracht op opleiding, titel, vaardigheden en meer en begin een gesprek met uw volgende nieuwe medewerker. 
IndeedIndeed bedrijfspagina's Employer branding Met behulp van de meer dan 18 miljoen reviews van werkgevers op de Indeed bedrijfspagina’s krijgen werkzoekenden inzicht in de bedrijfscultuur bij potentiële werkgevers.
Intelligence GroupSlim werven met het DoelgroepenDashboard Data en Dashboards In deze demo laten we zien hoe het DoelgroepenDashboard jouw recruitment slimmer, sneller en beter kan maken.

Ben je zoek naar een manier om vacatures sneller te vervullen met behulp van recruitment data? Of naar informatie over je doelgroep om betere vacatureteksten te schrijven? Of wil je inzicht krijgen in de schaarste in jouw (regionale) arbeidsmarkt en dit gebruiken als verantwoording naar interne en externe klant? Dat kan met online doelgroep- en marktinformatie in het DoelgroepenDashboard.
Intelligence GroupSuccesvoller internationaal wervenData en Dashboards In deze demo laten we zien hoe je succesvoller internationaal kunt werven met het European Recruitment Dashboard.

Ben je op zoek naar relevante en verrassende informatie over jouw doelgroep om onderbouwde wervingskeuzes te maken in Europa? Of naar informatie om moeilijk invulbare vacatures in te vullen met potentieel talent uit Europa? Of ben je juist op zoek naar objectieve informatie om jouw employer brand te versterken? Het European Recruitment Dashboard geeft alle relevante informatie over jouw internationale doelgroep om slimmer en effectiever te werven.
SABA-LumesseWelkom bij TalentLinkRecruitmentsystemenMaak in vogelvlucht kennis met ons Best of Breed recruitment platform; TalentLink.

TalentLink is een recruitment software oplossing voor (internationale)organisaties vanaf 1.000 medewerkers.
SABA-LumesseOnboarden hoe doe je dat?OnboardingTijdens deze demo maak je kennis met de manier waarop je als organisatie om kunt gaan met het onboarden van nieuwe medewerkers.
TigrisRecruitment in de flexbrancheRecruitmentsystemenLaat je door het systeem helpen, of zelfs: laat het systeem voor je werken. Richt Tigris naar eigen wens in en verlies niets meer uit het oog door optimaal in contact te blijven met je opdrachtgevers en opdrachtnemers.
Doordat er steeds meer vacatures- en minder goede kandidaten zijn, wordt het steeds belangrijker om geen kans uit het oog te verliezen. Goed contact met opdrachtgevers en opdrachtnemers is daarom essentieel. Dagelijks moet je veel balletjes tegelijk in de lucht houden. Dit vraagt om een overzichtelijk systeem dat je helpt en herinnert aan de taken die je dagelijks moet uitvoeren. Krijg volledig inzicht in de status van de kandidaat of opdrachtgever.
Een systeem dat op het juiste moment aan je vertelt wat je moet doen, waardoor je altijd in control bent.
Natuurlijk stopt het uitzendproces niet wanneer de kandidaat is geplaatst. Het optimaal begeleiden van de kandidaat tijdens de plaatsing is minstens zo belangrijk. Tigris helpt je erbij om op de juiste momenten voortgangsgesprekken in te plannen, kandidaten te helpen met eventuele opleidingen en certificaten of een herinnering te geven wanneer de uren niet op tijd zijn ingevoerd door de werknemer.
TigrisRecruitment & Backoffice op 1 platformData en DashboardsStel als intermediair of backoffice dienstverlener eenvoudig de juiste kostprijsmodellen samen, zodat salarissen en facturen op een correcte manier kunnen worden verwerkt. Toch een fout gemaakt? Een correctie is zo uit te voeren.
Correcte verloning en facturatie is essentieel voor het vertrouwen dat opdrachtnemers en opdrachtgevers in je hebben. Wanneer dit niet tijdig of op een correcte manier gebeurt, leidt dit tot ergernissen. Bij herhaling kan dit zelfs tot verlies van een kandidaat of opdrachtgever leiden. Dit maakt de backoffice een belangrijk onderdeel van de totale klantbeleving. Of facturen en uitbetaalde salarissen kloppen, is naast de invoer van de gewerkte uren afhankelijk van het correct naleven van wet- en regelgeving. Doordat de kennisgeving van de meest recente wet- en regelgeving is geborgd binnen Tigris, kun je erop vertrouwen dat elke factuur en salarisbetaling klopt.