Demo’s

Op 11 juni 2020 kan je tijdens Demo_Day Online op de digitale demo spots (stands) meer dan 30 demo’s bekijken. In onderstaand interactief en doorzoekbaar overzicht kun je het aanbod bekijken. De leveranciers staan op alfabetische volgorde, maar zijn ook te filteren op categorie.

LeverancierDemoCategorieOmschrijving
Academie voor ArbeidsmarktcommunicatieHaal meer rendement uit vacatureteksten Mediatooling
De Kennisportal Vacatureteksten biedt een online toolbox met artikelen, checklists, downloads en tools die je helpen bij het optimaliseren van jouw vacatureteksten in de praktijk. De kennisportal wordt continu up to date gehouden met actuele video’s en podcasts. Zo kun je 24/7, in je eigen tijd, op je eigen tempo, altijd over de meest actuele kennis, informatie en tools beschikken! 
Actonomy
Automathing en digital transformation Matching & cv parsingDe demo zal aangeven hoe het recruitment process sterk kan vereenvoudigd worden en versneld worden door gebruik te maken van automatische matching en screening technieken. Zowel voor recruiter als kandidaat zet de digital transformation zich verder en daarbij is matching een essentiële component.
AFAS SoftwareEfficiënt werven van nieuw talent Sourcing & SearchOmdat iedereen in dezelfde vijver van talenten vist, is het nóg belangrijker om je als werkgever te onderscheiden. Een naadloos en logisch sollicitatieproces zonder extra (invoer)werk voor werkgever en sollicitant is dan onmisbaar. En deze naadloze ervaring wil je ook bieden aan je bestaande medewerkers.

Het sollicitatieproces, van vacature tot ondertekening van het contract, is gestroomlijnd en geautomatiseerd in de recruitment software van AFAS. Weten wat onze recruitment software voor jouw organisatie kan betekenen?
Brandchart
Recruitment en employer branding tools - SidekickData en Dashboards Sidekick is het recruitment marketing platform (intelligence, referral, vacature analyse, online posting en search) dat organisaties in staat stelt om sneller, meer en betere kandidaten te werven voor openstaande vacatures. In de demo lopen we door de vijf tools van het Sidekick platform heen en laten we je zien hoe je Sidekick kunt gebruiken om effectief te werven.
BrandchartRecruitment en employer branding tools - Candidate Experience TrackerData en Dashboards Candidate Experience Tracker stelt organisaties in staat om sollicitanten een ‘9+ ervaring’ te bieden gedurende het sollicitatieproces. In de demo tonen wij hoe Candidate Experience Tracker organisaties helpt de candidate experience die zij bieden op een effectieve manier te managen en verbeteren.
BrandchartRecruitment en employer branding tools - Imago TrackerData en Dashboards Imago Tracker biedt real-time inzicht in jouw werkgeversimago en dat van concurrenten. Door inzichten in de bekendheid en voorkeur van het werkgeversmerk weet je waar jouw organisatie in de arbeidsmarkt staat.
In de demo lopen we door de vijf unieke weergaven heen die verdiepende inzichten geven in het werkgeversimago van jouw en je concurrenten.
Bullhorn
Bullhorn Connexys: ATS op Salesforce 
Recruitmentsystemen 
In deze demo tonen we de kracht van ons recruitmentsysteem op het krachtige platform van Salesforce. Voor zowel bureaus als corporates is dit het meest flexibele en schaalbare recruitmentplatform op de markt. Niet voor niets kozen Randstad, Manpower, TMC, Volksbank, VGZ en recent Achmea voor alle voordelen die ons systeem biedt. 
Byner
Byner voor Staffing & ConsultancyFlexsystemen 
Byner is ontwikkeld voor en door organisaties actief in detachering, consultancy en contractmanagement. Deze nieuwe app optimaliseert hun kernprocessen van lead tot factuur.

Byner is gebouwd op het Salesforce platform en slaat een brug tussen marketing, sales, recruitment en delivery aan de ene kant, en backoffice aan de andere kant. Of het nu gaat om klantcontracten, opdrachtbevestigingen, resource planning, tijd- en onkostenregistratie, facturatie of rapportages, met Byner worden zaken first-time-right, efficiënt en compliant geregeld. Hierdoor kunnen bedrijven tijdens de gehele journey waarde toevoegen voor klanten, professionals en leveranciers en duurzame relaties met hen opbouwen. 
CammioCammio Video Recruitment Platform - InterviewsVideo recruitment
Waarom kiezen voor geschiedenis als je je preselectie van kleur kan voorzien? Geef meer kandidaten een kans om zich voor te stellen - met persoonlijkheid, zodat jij betere beslissingen kunt nemen.

Met onze video pitch, live interview en automated video interview formaten ontmoet je kandidaten in een veilige online omgeving. Beoordeel kandidaten op competenties, ambitie en kwalificaties en werk samen met je hiring team aan de perfecte match.
Cammio
Cammio Video Recruitment Platform - StoriesVideo recruitmentIedere vacature verdient een eigen video. Cammio Stories is een cloudgebaseerde software oplossing die je in staat stelt om in samenwerking met collega's boeiende videocontent voor al je vacatures te creëren.

De recruiter wordt de regisseur en verzamelt clips van collega's die heel simpel video's kunnen uploaden of opnemen. Of het nu gaat om de werkomgeving, het uitleggen van de functie-inhoud of het introduceren van de toekomstige teamleden van de kandidaat, video helpt u om een authentiek en aansprekend verhaal te vertellen.
Cammio
Cammio Video Recruitment Platform - ClipsBots & Voice
Clips, de nieuwste toevoeging aan het video recruitment platform van Cammio, stelt recruiters in staat om videoboodschappen op te nemen en via een link te versturen- anytime, anywhere!
Videoboodschappen zijn de ideale manier om op te vallen in de vaak overvolle inbox van je kandidaten en een persoonlijke noot toe te voegen aan elk gesprek. Zo wek je in elke stap van het recruitmentprocess interesse en vertrouwen. 
CarerixCarerix Recruitmentsoftware Recruitmentsystemen Tijdens deze demo presenteren we de mogelijkheden van Carerix. Van aanpasbare workflows tot het werken vanuit een kandidaat en vacature.
CarerixCarerix Relationship managementRelationship management & marketplace Tijdens deze demo laten we je zien hoe Carerix jouw helpt op het juiste moment. Hoe zorg je er voor dat software voor je werkt en je het contact met je opdrachtgever onderhoud op het juiste moment, je evaluaties met je geplaatste kandidaat afspreekt en je op tijd contact hebt bij het aflopen van de AVG-registratie?
CarerixCarerix Analytics met Qlik DashboardingData en Dashboards Carerix & Active Professionals introduceren Carerix Analytics met Qlik Dashboarding. Qlik Dashboarding is een tool waarmee jij alle data overzichtelijk hebt. Door data uit verschillende systemen samen te voegen creëer je een interactief dashboard waarin bedrijfsprestaties inzichtelijk worden. Met Qlik kun je data analyseren en verkennen.
CollabdoVacatures slimmer delen Recruitment marketing & programmatic job advertising Met Collabdo delen jouw medewerkers eenvoudig vacatures en andere content in hun netwerk. Jij maakt een campagne aan, je medewerker klikt op een link in zijn/haar email en post automatisch een update naar LinkedIn, inclusief een passend beeld en wervende tekst. Simpel, effectief en meetbaar. Interessant voor iedereen die kwalitatieve instroom wil verhogen met de hulp van eigen medewerkers.
EliumCommunication & Knowledge SharingOnboardingOur Employee Communication & Knowledge Sharing platform helps HR expert who need to be sure that everyone gets the right information from anywhere and wants to engage employees by creating one central place to organise, discuss and share trusted information while continuing working seamlessly with the other tools they love!
Hireslim
Hireslim: innovatief en efficient werven
Bots & Voice 
Hireslim laat zien hoe je met een geïntegreerde oplossing van social targeted advertising, video, chatbot en chatagent, passieve kandidaten aantrekt. We maken ze warm voor een nieuwe baan, kwalificeren ze op hard skills en persoonsgegevens en plannen daarbovenop een eerste interview in. Een no nonsense recruitment proces hack die razendsnel geschikte kandidaten oplevert!
HROffice
Voordelen Remote Recruitment Recruitmentsystemen Remote Recruitment? Dat is in deze tijd een nog belangrijker vraagstuk en HROffice laat zien hoe je daarop meer grip kan krijgen. Enerzijds met Recruitment Marketing om de juiste doelgroep buiten de organisatie in beweging te brengen en te laten solliciteren en anderzijds hoe je als organisatie op een leuke en efficiënte manier Referral Recruitment kan inzetten om van je medewerkers succesvolle ambassadeurs te maken. Zo wordt de kracht van de eigen medewerkers ingezet om vacatures onder de aandacht te brengen. Vanuit het ATS is het mogelijk om op een makkelijke en veilige manier online het sollicitatiegesprek te laten plaatsvinden.
Tijdens de Demo Talk laat HROffice zien dat voor zowel voor Recruitment Marketing, Referral Recruitment en het ATS, techniek en data op verschillende manieren ingezet kan worden om de eigen recruitment-flow zo optimaal mogelijk te stroomlijnen.
IG!
Wervingskansen in turbulente tijdenData en Dashboards
Juist in deze turbulente tijden is het belangrijk om continu op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Dit biedt kansen om de vacatures in de eigen organisatie wél succesvol op te vullen maar ook mogelijkheden om als bureau nieuwe vakgebieden te verkennen en hier kansen te grijpen. In deze demo laat Intelligence Group zien hoe data inzicht geeft in deze kansen. Door, vanuit Intelligence Group, praktisch vertaalde data kennis op te bouwen van zowel de vraag (vacatures) als aanbodkant (talent) op de arbeidsmarkt.
Joboti
WhatsApp solliciteren 
Bots & Voice 
Laat jij je kandidaten nog via formulieren solliciteren in 2020? We laten je tijdens de demo graag zien hoe eenvoudig je kandidaten voortaan via WhatsApp kunt laten solliciteren. Direct vanaf je website en alle verzamelde gegevens landen veilig en geautomatiseerd in je ATS.

Kandidaten reageren veel minder op mail en je krijgt ze telefonisch niet snel te pakken. Kandidaten via WhatsApp notificaties sturen over hun sollicitatieproces of extra vragen stellen werkt voor beter. We laten je graag zien hoe je via WhatsApp, gekoppeld aan je ATS, direct vragen kunt stellen aan je kandidaten. Alle verzamelde gegevens worden meteen gekoppeld aan de kandidaat en geüpdate in je ATS.
Jobsupporters
Jobsupporters activatie 
Recruitment marketing & programmatic job advertising 
We laten de kracht zien van ons recruitment platform waarbij de kandidaat middels een slimme jobmarketing campagne op een visueel aantrekkelijke werken-bij website landt welke geoptimaliseerd is voor activatie. Vervolgens laten we zien wat er na het solliciteren aan de achterkant gebeurd in ons ATS.
MinggoDemo Minggo Recruitmentsystemen Minggo is een digitale recruitment assistent die je recruiters een boost geeft! Ontdek hoe Minggo recruiters 24/7 ondersteunt bij hun taken en aan de slag gaat met je technologie. Met Minggo automatiseer je heel het recruitmentproces, van automatisch matchen tot contacteren en digitaal een gesprek inplannen,...
Mysolution
Mysolution Recruitmentsoftware 
Recruitmentsystemen 
Tijdens de demo laten we je kennis maken met jouw persoonlijke assistent; de Mysolution recruitmentsoftware. Dit op Salesforce gebaseerde ATS structureert jouw werkprocessen en neemt werk uit handen. Dit geeft jou de ruimte om je klant en die gedroomde kandidaat de aandacht te geven die ze verdienen. In deze demo behandelen we onder andere:
-CV Parsing
-Zoekmodule
-Textkernel search&match
-Procedure- & vacatureoverzicht
-Kandidaatportal
-Assessments en enquêtes
-Doelgroepen Dashboard van Jobdigger
-Digitale handtekening van CM Sign.

Kom meer te weten over de optimale integratie met de Mysolution backoffice. Een soepele integratie van contract management, urenregistratie, facturatie en verloning met een sterke tijd- en foutreductie als resultaat.
OnRecruit
Data driven (online) recruitment! - Dashboards
Data en Dashboards 
Er zijn veel dashboards in omloop waarop recruitment data gevisualiseerd wordt. Maar hoeveel dashboard geven je nou écht aan hoeveel hires je kunt verwachten en wat je kunt doen om meer hires te hebben? In deze demosessie neemt OnRecruit jou mee in hoe je grip kunt krijgen op jouw recruitment:
- Hoeveel kandidaten zitten in iedere stap van je funnel?
- Hoeveel kandidaten verwacht op welke termijn aan te nemen aan de hand van je candidate pipeline
- Welke teams presteren goed en welke teams kun je coachen om jouw recruitment doelen te bereiken?

Door grip te hebben op bovenstaande items, helpt OnRecruit jou grip te krijgen op jouw (online) recruitment!
OnRecruit
Data driven (online) recruitment! - Candidate Journey
Recruitment marketing & programmatic job advertising 
Recruitment marketeers helpen de recruiters en hiring managers in de juiste kandidaat te vinden. Maar hoe bepaal je nou je online strategie en op welke kanalen je kwalitatieve doelgroep zit?

In deze demosessie neemt OnRecruit jou mee in hoe OnRecruit de hele candidate journey doormeet van impressie tot hire. Op basis van deze informatie weet je welke kanalen bijdragen aan je hiring doelstelling en kun jij jouw online en employer branding strategie verbeteren!

Als je weet dat je alles doormeet, kun je pas echt experimenteren om te meten wat wel en niet werkt om zo in contact te komen met de juiste doelgroep!
OTYS
Waarom OTYS Recruitment Software werkt - Referral recruitmentReferral recruitment Waarom Referral Recruitment met OTYS werkt? Omdat ons Referral Recruitment Portal ervoor zorgt dat je werft met een strategie, dat het een vast onderdeel wordt van je recruitmentproces. Hoe dat er uitziet, laat Martijn graag aan je zien.
OTYSWaarom OTYS Recruitment Software werkt - RecruitmentsitesRecruitmentsites Waarom een Recruitment Website van OTYS ook voor jou werkt? Onze medewerkers van web-development & marketing leggen dat graag verder voor je uit en dagen je uit verder te kijken!
OTYSWaarom OTYS Recruitment Software werkt - RecruitmentsystemenRecruitmentsystemenWaarom de koppelingen en integraties van OTYS tijds-besparend werken? Omdat wij precies koppelen met die partijen, die jouw proces vergemakkelijken en versnellen. Op elk vlak in het bedrijfsproces is er een integratie mogelijk, zoals Textkernel, voor CV Parsing, of juist Datachecker, voor verificatie. Bas legt uit op welke koppelingen wij nou écht trots zijn en jou écht kunnen helpen.
PADDAP
Dé werken-bij website voor ieder bedrijf 
Recruitmentsites 
Met als doel een professionele ‘werken-bij’ en vacaturewebsite voor ieder bedrijf realistisch te maken heeft PADDAP een volledig geoptimaliseerde ‘werken-bij’ en vacaturewebsite ontwikkeld. Deze website staat los van de bedrijfswebsite, is volledig naar wens aan te passen en wordt op jouw organisatie afgestemd. De website is hiernaast ook gegarandeerd binnen één week live. In onze demo krijg je kijkje in het product, worden alle functionaliteiten getoond en krijg je een beeld van hoe de website gepersonaliseerd kan worden. Wij laten ook voorbeelden van onze ‘werken-bij’ en vacaturewebsites zien zodat je de look en feel zelf kunt ervaren.
RecruitEverywhere
Snel overal op de wereld talent werven 
Mediatooling 
Tijdens de demo van RecruitEverywhere kun je de laatste trucjes zien op gebied van internationaal werven. Waar kun je het beste het talent vinden op de wereld dat je zoekt? Hoe kun je werven door te betalen per sollicitant? Hoe is Google for Jobs geheel geïntegreerd? Heel eenvoudig wordt de functionaliteit van RecruitEverywhere getoond en word je zelf verleid om ermee te gaan werken.
Recruition
Jouw vacature is de menukaart voor de kandidaat
RecruitmentsystemenEen kandidaat moet zich aangetrokken voelen tot jouw organisatie. Daarom hebben we bij Recruition extra aandacht besteed aan het opmaken en personaliseren van een vacature. In deze korte demo laten we zien hoe je dit zelf eenvoudig kunt doen. Een kandidaat moet zich aangetrokken voelen tot jouw organisatie. Daarom hebben we bij Recruition extra aandacht besteed aan het opmaken en personaliseren van een vacature. In deze korte demo laten we zien hoe je dit zelf eenvoudig kunt doen en wat het onderliggende proces is.
Recruitnow
Nu groeien? Dat doe je met het beste ATS 
Recruitmentsystemen 
Wij geloven dat ieder uitzendbureau sneller kan groeien, ook in deze tijd. Onze demo gaat over RecruitNow Cockpit, ons ATS speciaal gemaakt voor de uitzendbranche. Met RecruitNow Cockpit zorgen we voor blije en succesvolle uitzendbureaus, intercedenten, kandidaten en opdrachtgevers voor het gehele recruitmentproces. Elke dag maken al meer dan 2500 intercedenten gebruik van dit systeem. Jij kunt de volgende zijn!
RecruitRobin
Sourcing automatiseren met Recruit Robin Sourcing & search 
In deze demo leer jij hoe je de sourcing tool van Recruit Robin inzet om geautomatiseerd de beste kandidaten voor jouw vacatures te vinden, zonder zelf te sourcen.

Als bonus krijgt je een gratis shortlist van passende kandidaten voor jouw openstaande vacature die je na het event direct kan benaderen.
Recruitment AcceleratorEen soepele start van jouw werving Recruitment marketing & programmatic job advertising Binnen een paar dagen live met een kneitergoeie vacaturetekst op voor jouw doelgroep relevante mediakanalen?

Recruitment Accelerator is dé oplossing voor Recruiters en HR Adviseurs die geen tijd hebben voor het schrijven van vacatureteksten, het zoeken naar passende wervingskanalen en de tijdrovende publicatie.

Zo kun jij je als Recruiter of HR Adviseur bezighouden met het managen van verwachtingen bij vacaturehouder, kandidaten, sales en het verbeteren van processen.
Social Seeder
Start nu met employee advocacy 
Recruitment marketing & programmatic job advertising 
Dankzij het eenvoudig te gebruiken platform van Social Seeder kan iedereen, mits een goede strategie, aan de slag met employee advocacy.

Tijdens deze demo laten we je zien hoe je relevante berichten in slechts één klik kan delen via de sociale netwerken van jouw medewerkers.

Dat wil jij toch ook binnen jouw bedrijf?
Spielwork
Betere match met Spielwork vacatures
Employer branding 
Het aantrekken en behouden van talentvolle medewerkers is voor elk bedrijf een uitdaging. Het vervangen van een medewerker kost al snel €30.000. Mismatches kunnen ontstaan door een gebrek aan verwachtingsmanagement van de baan en cultuur. Het behouden van talent begint dus al bij het aantrekken van de juiste kandidaten. Tekstuele vacatures met holle termen en verkooppraatjes spreken kandidaten niet aan én (nog belangrijker) kunnen leiden tot kostbare mismatches en een inefficiënt proces. In de demo van Spielwork (van +/- 10 min) krijg je inzicht in het product van Spielwork en de mogelijke impact voor jullie bedrijf. Door Spielwork kan jullie organisatie tijd en geld besparen en tegelijkertijd veel meer kwalitatieve hires die langer blijven en productiever zijn. In de demo krijg je praktische tips en meer informatie over de voordelen van Spielwork vacatures geïntegreerd op jullie website. Relevante content en een effectieve landingspagina vormen de basis voor het aannemen van talent dat echt bij je past.
Sterling
Pre employment screening
Cv screening 
In vogelvlucht maak je kennis met het concept pre employment screening en laat ik jullie zien hoe we dit arbeidsintensieve proces van jullie uit handen kunnen nemen. 
theMatchBox
360° Match & Contact 
Matching & cv parsing 
Met 360° Match & Contact toont theMatchBox hoe je in een vingerknip de juiste vacature kan vinden voor de kandidaat die voor je staat en hoe je in no-time de perfecte kandidaten kan shortlisten uit je backoffice en hen vervolgens automatisch kan benaderen via bijvoorbeeld email, SMS of Whatsapp. Dankzij 360° Match & Contact kan je zo’n 20 minuten uitsparen per zoekopdracht door de software alle CV’s en vacatures te laten doorlezen en niet manueel door je recruiters. Dit werkt alleen dankzij de hoge precisie en volledigheid (recall) van de matching waarvoor theMatchBox gekend staat. Daarnaast ziet de recruiter niet enkel een matching score, maar in alle transparantie op welke aspecten (o.a. job titel en skills) er een match is gevonden. Aspecten waar de recruiter vervolgens meer gewicht aan kan geven naar zijn eigen aanvoelen en zo de shortlist kan verbeteren. Met 360° Match & Contact win je niet alleen kostbare tijd, maar mis je ook geen enkele opportuniteit en benader je alleen de juiste kandidaten. Met 360° Match & Contact kan je kiezen om dit matching proces vol automatisch te laten lopen (automated matching) zonder een recruiter, bijvoorbeeld als er nieuwe kandidaten zich aanmelden op je job website of als je CV’s binnenkrijgt via CV databanken (bijv. VDAB in België). Uiteraard laat 360° Match & Contact recruiters ook toe om veel tijd te besparen bij het shortlisten en contacteren, zodat ze zich kunnen focussen op het menselijke aspect van de werving- en selectie.
Tigris
Het gehele uitzendproces in één platform 
Recruitmentsystemen 
Werf actieve en passieve werkzoekenden door het optimaal inzetten van jobmarketing. Ontdek waar de beste kandidaten zich bevinden en heb realtime inzicht in de resultaten van jobboards, social media en advertenties.

Goed contact met opdrachtgevers en opdrachtnemers is essentieel. Dagelijks moet je veel balletjes tegelijk in de lucht houden. Dit vraagt om een overzichtelijk systeem dat je helpt en herinnert aan de taken die je dagelijks moet uitvoeren. Krijg volledig inzicht in de status van de kandidaat of opdrachtgever. Breng snelheid in je recruitmentproces door te communiceren met Whatsapp of door de opdrachtgevers je kandidaten database te laten doorzoeken zodat ze zelf kandidaten uit kunnen nodigen voor een gesprek.
Tigris
Het gehele uitzendproces in één platform 
Uitzendsoftware 
Sta opdrachtgevers en opdrachtnemers snel en professioneel te woord. Stel na de match eenvoudig de juiste overeenkomsten op doordat jij altijd op de hoogte bent van de laatste cao-wijzigingen en loonberekeningen. Bij het succesvol plaatsen van een kandidaat komt veel kijken. Naast de dagelijkse hectiek krijg je ook te maken met alle continu veranderende wet- en regelgeving. Of je nu bezig bent met het werven van een kandidaat, een kandidaat voorstelt bij een opdrachtgever of al bezig bent met het maken van een plaatsing: het is belangrijk om de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar te hebben. Een cao-verhoging? Tigris vertelt het je!

Correcte verloning en facturatie is essentieel voor het vertrouwen dat opdrachtnemers en opdrachtgevers in je hebben. Wanneer dit niet tijdig of op een correcte manier gebeurt, leidt dit tot ergernissen. Bij herhaling kan dit zelfs tot verlies van een kandidaat of opdrachtgever leiden. Dit maakt de backoffice een belangrijk onderdeel van de totale klantbeleving. 
Validata Group
Online Pre- en In-employment Screening
Cv screening
In deze demo laat Varbi jullie zien hoe eenvoudig en snel een kandidaat of nieuwe medewerker gescreend kan worden. Denk aan het verifiëren van het behaalde diploma en de werkervaring, maar ook het invullen van een integriteitsverklaring of het faciliteren van een VOG. Tot slot doorlopen we een voorbeeld rapport als resultaat van een afgeronde screening.
Varbi
Varbi Recruit - Video recruitment
Video recruitment 
Tijdens deze demo tonen we je hoe sollicitanten kunnen solliciteren met behulp van video. Dit kan snel en eenvoudig vanaf je telefoon of tablet. Daarnaast vertellen we hoe je als gebruiker gemakkelijk een videoproject opzet en hoe dit in Varbi eruitziet.
Varbi
Varbi Recruit - "Werken-bij" sites
Recruitmentsites 
Ben je naast een passend systeem op zoek naar een eigen recruitmentsite? Varbi bouwt interactieve “werken-bij" sites voor haar klanten. In deze demo laten we zien hoe zo’n "werken-bij" site eruitziet en welke mogelijkheden je hebt om naast je vacatures ook op interactieve wijze je werkgeversprofiel kunt presenteren.
Varbi
Varbi Recruit - Systeem
Recruitmentsystemen 
Varbi is een systeem dat dagelijks door meer dan 40.000 recruiters en managers gebruikt wordt. In deze demo presenteren we kort de functionaliteiten die onze gebruikers het fijnst ervaren en die helpen bij het snel en efficiënt werven van personeel. 
WBNRSInform, inspire & interact with live online videointernal & employer branding, mediatoolingEvents voor recruitment en employer branding zijn nu lastig te organiseren. Veel events worden dan ook gecancelled terwijl je met online live video jouw boodschap goed kan overbrengen.

Al jaren verzorgt Recruitment Tech Media webinars en livestreams voor zichzelf en zusterbedrijven als Werf& en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Onder de naam WBNRS staan deze faciliteiten nu ook ter beschikking voor derden. Onder meer Randstad en Alliander maakten al gebruik van de faciliteiten van WBNRS.
LeverancierDemoCategorieOmschrijving

Spreker