Joboti

JobotiJoboti is een Amsterdamse startup die sinds 2016 chatbots voor recruitment en HR ontwikkelt. Onze virtuele recruitment assistent helpt kandidaten bij het solliciteren en beantwoordt de meest gestelde vragen. Zo kan onze volledig geautomatiseerde assistent helpen bij een pre-selectie van kandidaten, interviews inplannen of Job Alerts versturen. Het resultaat: hogere conversie, rijkere kandidaat data en een betere ‘candidate experience’.

Joboti.com

Demo’s

Tijdens Demo_Day 2018 kon je onderstaande demo’s bekijken bij de Demo Desk van Joboti:

Candidate Experience

Leer welke vragen kandidaten stellen op de website en beantwoordt volledig automatisch de meest gestelde vragen. Vertel over je bedrijf, presenteer vacatures, laat kandidaten zich inschrijven of biedt een beroepskeuzetest aan om de oriënterende kandidaten te converteren. We laten je graag zien hoe onze chatbots je kunnen helpen in het recruitmentproces en het aantal sollicitaties op lastig in te vullen vacatures kan verhogen.

Preselectie van kandidaten via chat

Vervang je sollicitatieformulier door een chatbot en start direct een gesprek. Tijdens de conversatie kan een CV worden verstuurd naar de chatbot, maar je kunt ook direct starten met een preselectie met ‘killer-questions’ om te bepalen of er een juiste match is. Kandidaten die niet matchen kunnen gerouteerd worden naar een Job Alert of andere vacatures. We laten je graag de mogelijkheden zien.

Interviews plannen met een chatbot

Laat kandidaten, die een bepaalde voorwaarden voldoen, zelf een sollicitatiegesprek inplannen in de agenda van je recruiter. Koppelingen met agenda systemen als Google Calendar of Office365 zijn mogelijk. Stuur een bevestiging en reminders naar de kandidaat om no-show op de afspraak te minimaliseren.

We tonen je hoe je veel tijd in je proces kunt besparen en de kandidaat een betere beleving kan bieden tijdens het recruitmentproces.