Joboti & CM.com

Joboti

Joboti bouwt slimme chatbots voor recruiters. Je verhoogt daarmee je bereikbaarheid direct naar 24/7 en je conversie neemt toe. De recruitment chatbot kan gekoppeld worden aan je website, maar ook aan WhatsApp. Kandidaten kunnen eenvoudig via WhatsApp solliciteren en de chatbot maakt automatisch een profiel aan in je ATS systeem. Maar ook het automatisch plannen van interviews via WhatsApp is mogelijk. We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

Joboti.com

CM.com

CM.com is officieel Business Solution Provider van de WhatsApp Business API. Zij verzorgen de licentie en onboarding voor de WhatsApp Business API. CM.com werd in 1999 in Breda opgericht. Het versturen van SMS berichten naar nachtclub- en festivalbezoekers was de allereerste dienst en legde de basis voor wat CM.com nu is. Innovatie, ambitie en de wens om een internationale speler te worden hebben geleid tot een snel groeiend bedrijf.

cm.com


Demo: Top 5 WhatsApp toepassingen in Recruitment

Tijdens deze break out leer je hoe je WhatsApp nog effectiever kunt inzetten in je recruitment proces.

De volgende toepassingen komen aan bod:

  • Solliciteren via WhatsApp
  • Job alerts versturen via WhatsApp
  • Beschikbaarheid uitvragen via WhatsApp
  • AVG verlengen via WhatsApp
  • Interviews plannen via WhatsApp

Verder nemen we je mee hoe je in een aantal simpele stappen kunt starten met WhatsApp bij CM.com en Joboti en laten we je de resultaten van onze klanten zien.

Spreker: Luuk van Neerven, Co-founder

Na diverse Marketing- en Sales-rollen in de Farmaceutische industrie, kwam Luuk via een vriend op het Recruitment pad. Na een aantal jaar als Recruiter te hebben gewerkt, zowel aan bureau- als de corporate kant heeft hij in 2016 samen met Stephan, Joboti opgericht. Nu bouwt Luuk virtuele recruiters die eenvoudig via oa WhatsApp contact kunnen leggen met kandidaten.

Spreker: Jerfi Lobato, Partnerships Manager

Als partnerships manager bij CM.com van Joboti, zorgt Jerfi voor de licentie en een vlotte onboarding van jullie organisatie op de WhatsApp Business API. Maar denk hierbij ook aan de mogelijkheden die je met dit kanaal nog meer kunt doen voor jouw organisatie.