HROffice

HROfficeHROffice is de software development tak van Adver-Online. Wij leveren een substantiële bijdrage aan het vereenvoudigen van de complexiteit van HR-processen.

HROffice is altijd op zoek naar de best passende oplossing voor jouw specifieke HR-vraagstuk. Om onze doelen te bereiken verbinden we onze eigen – én applicaties van derden – onderling en onafhankelijk met elkaar. Wij geloven in het ontwikkelen van goed ontworpen en makkelijk te gebruiken HR-applicaties. Zo kunnen HR-teams hun eigen HR-flow zo optimaal mogelijk stroomlijnen. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar verlaagt ook de foutgevoeligheid binnen het HR-proces en gebeurt op een veilige manier.

hroffice.eu

Demo’s

Tijdens Demo_Day 2020 kan je onderstaande demo bekijken bij de demo spot van HROffice:

Voordelen Remote Recruitment

Remote Recruitment? Dat is in deze tijd een nog belangrijker vraagstuk en HROffice laat zien hoe je daarop meer grip kan krijgen. Enerzijds met Recruitment Marketing om de juiste doelgroep buiten de organisatie in beweging te brengen en te laten solliciteren en anderzijds hoe je als organisatie op een leuke en efficiënte manier Referral Recruitment kan inzetten om van je medewerkers succesvolle ambassadeurs te maken. Zo wordt de kracht van de eigen medewerkers ingezet om vacatures onder de aandacht te brengen. Vanuit het ATS is het mogelijk om op een makkelijke en veilige manier online het sollicitatiegesprek te laten plaatsvinden.

Tijdens de Demo Talk laat HROffice zien dat voor zowel voor Recruitment Marketing, Referral Recruitment en het ATS, techniek en data op verschillende manieren ingezet kan worden om de eigen recruitment-flow zo optimaal mogelijk te stroomlijnen.