HROffice

HROfficeHROffice is de software development tak van Adver-Online. Wij geloven in het ontwikkelen van goed ontworpen en makkelijk te gebruiken HR-applicaties. Zo kunnen HR-teams hun eigen HR-flow zo optimaal mogelijk stroomlijnen. Vanuit onze kantoren in Heemstede, Utrecht en Amsterdam ontwikkelen wij de volgende HR-oplossingen:

Media: slimme en data gedreven (online) recruitment campagnes
Werken-bij sites: waar de perfecte employer branding begint
Recruitment: een innovatief ATS systeem voor de beste candidate experience
Contracts: eenvoudig, rechtsgeldig en veilig digitale contracten opstellen
Pre-boarding: start met inwerken vóór de 1e werkdag
Onboarding: creëer de ultieme ervaring, van nieuwe medewerker naar ambassadeur
Workforce Management: vergroot de effectiviteit van jouw personeelsplanning
Offboarding: breng de employee journey tot een perfect einde
Connect: verbindt het volledige HR-proces van je organisatie

hroffice.eu

Demo’s

Tijdens Demo_Day 2019 kan je onderstaande demo’s bekijken bij de demo spot van HROffice:

ATS systeem

Het Applicant Tracking System (ATS) van HROffice is zeer gemakkelijk in gebruik. Het automatiseren van publicaties van vacatures, verwerken van sollicitaties en de afhandeling staan hierin centraal. Dit zorgt voor een optimaal proces, de beste candidate experience en de beste kansen om toptalent aan te trekken. Binnen het ATS heb je een helder overzicht van alle openstaande vacatures, bijbehorende sollicitanten en de fase van het proces waarin zij verkeren. Dit zorgt voor een directe tijdwinst en efficiëntieslag.

HR Analytics

Net zoals de techniek, verandert de arbeidsmarkt razendsnel. Dit maakt je als recruiter steeds afhankelijker, wat soms best confronterend kan zijn. Zoveel verschillende tools, campagnes en dashboards die jij moet begrijpen. Omdat data driven recruitment de toekomst is, willen wij data begrijpbaar maken. Daarom is HROffice Insights ontwikkeld, zodat jij als recruiter zonder enige kennis van data toch kan werken met data. HROffice Insights is één interactief recruitment dashboard en beschikt over de informatie die alleen écht relevant is voor jou als recruiter.

HROffice Connect

De kracht van HROffice zit hem in het verbinden en optimaliseren van de gehele HR-keten. Dit doet HROffice met het vooruitstrevende HROffice Connect. Van een werken-bij-website tot on- en offboarding, van sollicitatie tot planning en urenregistratie, HROffice biedt voor het gehele HR-proces dé oplossing.