OTYS

OTYSMet OTYS wordt jouw recruitmentproces geoptimaliseerd en grotendeels geautomatiseerd, waardoor meer aandacht aan klant en kandidaat geschonken kan worden en er niet alleen meer, maar ook betere matches gemaakt kunnen worden.

Het uitgebreide Recruitment Softwarepakket van OTYS bevat onder andere modules om vacatures te verspreiden, CV’s te sourcen, een talentpool bij te houden, de kandidatendatabase overzichtelijk te beheren en kanaal- en vacatureprestaties te analyseren. Daarnaast bevat onze software nog heel veel slimme features, zoals slim zoeken en matchen, gepersonaliseerde weergaven en automatisch dossieropbouw. Ook kan OTYS jouw recruitmentsite verzorgen.

www.otys.nl

Demo’s

Tijdens Demo_Day 2018 kon je onderstaande demo’s bekijken bij de Demo Desk van OTYS:

Next generation software

Optimaliseer en automatiseer jouw recruitment proces met de next generation software van OTYS voor corporate HR, werving en selectie en de flexbranche.

Slim werven, zoeken en matchen

OTYS geeft jou allerlei tools om met één klik jouw vacatures te verspreiden, kandidaten te zoeken, talent te beheren en de juiste matches te maken.

Referral recruitment en wervingssite

OTYS biedt standaard en maatwerk tools voor Referral Recruitment. Werf meer én betere kandidaten met de referral portal geïntegreerd in jouw website.