OTYS

OTYSMet OTYS wordt jouw recruitmentproces geoptimaliseerd en grotendeels geautomatiseerd, waardoor meer aandacht aan klant en kandidaat geschonken kan worden en er niet alleen meer, maar ook betere matches gemaakt kunnen worden.

Het uitgebreide Recruitment Softwarepakket van OTYS bevat onder andere modules om vacatures te verspreiden, CV’s te sourcen, een talentpool bij te houden, de kandidatendatabase overzichtelijk te beheren en kanaal- en vacatureprestaties te analyseren. Daarnaast bevat onze software nog heel veel slimme features, zoals slim zoeken en matchen, gepersonaliseerde weergaven en automatisch dossieropbouw. Ook kan OTYS jouw recruitmentsite verzorgen.

www.otys.nl

Demo’s

Tijdens Demo_Day 2020 kun je onderstaande demo’s bekijken bij de Demo spot van OTYS:

Waarom OTYS Recruitment Software werkt

Referral recruitment

Waarom Referral Recruitment met OTYS werkt? Omdat ons Referral Recruitment Portal ervoor zorgt dat je werft met een strategie, dat het een vast onderdeel wordt van je recruitmentproces. Hoe dat er uitziet, laat Martijn graag aan je zien.

Recruitmentsites

Waarom een Recruitment Website van OTYS ook voor jou werkt? Onze medewerkers van web-development & marketing leggen dat graag verder voor je uit en dagen je uit verder te kijken!

Recruitmentsystemen

Waarom de koppelingen en integraties van OTYS tijds-besparend werken? Omdat wij precies koppelen met die partijen, die jouw proces vergemakkelijken en versnellen. Op elk vlak in het bedrijfsproces is er een integratie mogelijk, zoals Textkernel, voor CV Parsing, of juist Datachecker, voor verificatie. Bas legt uit op welke koppelingen wij nou écht trots zijn en jou écht kunnen helpen

Spreker