Demo_Day 2019 staat voor de deur: dit moet je weten

De volgende tien namen van partners van Recruitment Tech Demo_Day zijn bekend. Dit betekent dat er inmiddels al dertig partijen bekend zijn die op 6 juni 2019 op het event aanwezig zijn.

Nieuwe partijen

Demo_Day is hét event om je concreet te oriënteren op de technologie om jouw recruitment te boosten. Aan de hand van één-op-één demo’s, demo sessions en tech talks krijg je in een dagdeel een goed beeld van wat er kan en wat er is. De eerste twintig partijen zijn de voorbije weken al bekend gemaakt. Daarnaast zijn er al ruim 250 aanmeldingen. Naast de eerste twintig partijen zijn nu ook Textkernel, InGoedeBanen.nl, UnderstandLing, OnRecruit, Carerix, VONQ, Recruitment Technologies, Poolmanager/MyAmbassador, Talmark en Peddy toegevoegd:

De teller staat dus inmiddels op 30 partijen. Er zijn nog enkele plekken vrij voor leveranciers van recruitmenttooling, kijk voor meer informatie in de mediakit.

Buitenlandse tech leveranciers

Recruitment + Talent Tech Demo_Day krijgt ook steeds meer naam buiten de grensen van Nederland. Eerder maakten we bekend dat het Belgisch/Luxemburgse Skeeled naar het event komt en nu heeft het Oostenrijkse Firstbird (referral tooling) ook toegezegd.

Tot 31 mei voor slechts €65,- naar Demo_Day

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2019. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Wees er snel bij, want tot 31 mei 2019 meld je je aan voor slechts €65,-!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER