Actonomy

Actonomy is de pionier op vlak van meertalige semantische zoek en matching software. Met als doel om ‘high performance’ matching en maximale flexibiliteit te combineren, maakt Actonomy gebruik van een unieke combinatie van verschillende technologieën zoals AI, deep learning, language understanding en ontologieën.

Actonomy’s aanbod bestaat enerzijds uit semantische zoek en matching oplossingen en anderzijds in cloud gebaseerde oplossingen rond data analytics, text extractie en analyse oplossingen en meertalige ontologieën/taxonomieën.

actonomy.be


Demo Digitale transformatie en data kwaliteit

Stel, je wil matchen op basis van skills maar noch je kandidaten noch je jobs hebben voldoende skills in het profiel. Tijdens de sessie worden enkele cases toegelicht van hoe data kwaliteit kan gemeten worden en wat kan ondernomen worden om dank zij AI de kwaliteit te verhogen en ervoor te zorgen dat er toch goede matches kunnen gevonden worden. Tijdens de sessie zal je zien hoe je niet alleen veel tijd kan besparen door echte automatisatie van het zoek en match process, maar zal je ook oog krijgen voor kwaliteit van je data om tot nog betere resultaten te komen.

Spreker Filip De Geijter

Filip is oprichter en CEO van Actonomy. Hij behoort tot de pioneers op vlak van gebruik van AI binnen het domein van HRtech. Filip zal tijdens de sessie niet ingaan op technologische concepten maar wel op hoe technologie kan ingezet worden om betere kwaliteit van de match resultaten te bekomen. De 15 jaren ervaring in het opzetten van digitale transformatie projecten op basis van matching technologie resulteren in een diep inzicht in hoe technologie effectief kan worden ingezet los van hype en loze beloftes.