Laatste kans om te stemmen op nominaties Recruitment Tech Awards 2018

Inmiddels hebben zo’n 1.100 mensen hun stem uitgebracht op de genomineerden voor de Recruitment tech Awards. Hiermee is het record aantal stemmen van vorig jaar van 974 al ruimschoots gepasseerd. Tot en met donderdag 8 november 17.00 uur kun je nog jouw stem uitbrengen en kans maken op vrijkaarten voor het Recruitment tech Event op 22 november waar de winnaars bekend worden gemaakt.

Dit zijn de genomineerden

Op onderstaande 2 cases en 6 tools kun je stemmen:

 • Case: Gemeente Utrecht
  Innovatieve aanpak door te selecteren uit hyper persoonlijke online presentaties van kandidaten opgebouwd uit o.a. game-based assessment en videopitch.
 • Case: VNOM
  Elke websitebezoeker die werkzoekend is een unieke candidate experience geven op de website o.b.v. gepersonaliseerde content en beïnvloedingstechnieken.
 • Tool: Flipbase
  Authentieke en persoonlijke video content die de kandidaten verleidt om te solliciteren. 
 • Tool: Hoooop.nl
  Hoooop.nl geeft toegang tot de arbeidsmarkt aan mensen die niet de Nederlandse taal kunnen begrijpen, lezen en schrijven en willen werken.
 • Tool: Intelligence Group
  Alle actuele arbeidsmarkt- en recruitmentinformatie van 28 Europese landen op één plek om effectief internationaal te werven.
 • Tool: OnRecruit
  Door het verrijken van kandidaten in het ATS maakt OnRecruit van recruiters, champions! Hoe? Door in het ATS aan te geven welke kandidaten benaderd moeten worden.

Stem van 23 oktober tot en met 8 november

Tot en met donderdag 8 november17.00 uur kan iedereen stemmen op zijn/haar favoriete case of tool via deze pagina. De stem van de publieksjury telt voor 50% mee, net als de stem van de vakjury. Breng vanaf morgen jouw stem uit en maak kans op vrijkaarten voor het Recruitment Tech Event van 2018 of 2019. De Recruitment Tech Awards worden ook voor het vierde jaar mede mogelijk gemaakt door Compagnon.

Recruitment Tech Event 2018

Het Recruitment Tech Event informeert en inspireert over recruitmenttechnologie waar je in 2018 niet omheen kunt. Met 3 inspirerende keynotes (Deborah Nas, Hung Lee en Koos Wurzer), 18 verdiepende breakouts (onder meer ASML, Brunel, Hudson’s Bay, Personato, Securitas en Yacht), innovatieve demo’s en… de uitreiking van de Recruitment Tech Awards 2018. Kijk voor meer informatie en om aan te melden op de website van Recruitment Tech Event.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER