Tijdens de Recruitment Tech Monthly van woensdagmiddag 31 oktober legde Anouk Kon, Recruitment Evangelist bij Indeed, uit waarom recruitment zo belangrijk is voor organisaties.

Talent binnenhalen

Dit komt ook ter sprake in haar sessie tijdens het Recruitment Tech Event 2018. “Ik ga vertellen dat iedereen die zich in het HR-veld begeeft, echt moet gaan denken als een CFO. De tip die ik ga geven is om de juiste dingen te meten, daarmee kan je enorm veel talent binnenhalen.” Hoe je de juiste dingen meet? Anouk vertelt het je tijdens het Recruitment Tech Event 2018.

Over Anouk Kon

Als Recruitment Evangelist in het Indeed Employer Insights team, combineert Anouk Kon de data van het Indeed platform met industrie trendanalyses om zo het verhaal van Indeed te vertellen en de meerwaarde en oplossingen die Indeed voor u brengt, tot leven te laten komen. Of ze nu op het podium staat en presenteert op een industrie specifiek evenement of één-op- één gesprekken heeft met ‘s werelds leiders op het gebied van recruitment, Anouk helpt werkgevers met het beter begrijpen van online search en het optimaliseren van hun recruitment beleid en processen. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring in recruitment, sales en marketing en een MSc BA van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ze is ook spreker tijdens het Recruitment Tech Event 2018.

Live

De volgende live-uitzending is woensdag 28 november vanaf 16.00 uur te volgen. Zeker weten dat je deze niet mist? Like dan Recruitment Tech op Facebook, zodat je een melding krijgt wanneer het programma begint. Mocht je het toch missen, dan is er geen man overboord. De uitzending is daarna namelijk in zijn geheel terug te kijken via Facebook en het YouTube-kanaal van Recruitment Tech.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER