Het Recruitment Tech Event 2018 is uitverkocht

Het Recruitment Tech Event 2018 is bijna uitverkocht. Bemachtig dus snel jouw ticket voor hét event op 22 november over de recruitmenttechnologie van morgen.

Laatste kaarten

Op donderdag 22 november 2018 vindt de vierde editie plaats van het Recruitment Tech Event in DeFabrique in Utrecht. RTE is het jaarlijkse evenement waar de recruitmenttechnologie van morgen centraal staat. De laatste kaarten zijn hier te bemachtigen.

Inspiratie over recruitment tech

Professionals van werkgevers, w&s-, detacherings- en uitzendbureaus kunnen zich die dag laten informeren én inspireren over wat er mogelijk is met recruitmenttechnologie. Niet als doel an sich, maar als middel om de recruitmentdoelstellingen te behalen. Geen technische praat, maar vanuit het recruitmentvak kijken hoe tooling een bijdrage kunnen leveren aan het optimaliseren van de werving & selectie.

Aanmelden

Ga voor meer informatie, het programma zover bekend, de groepskorting en om je aan te melden naar de event site.

In onderstaande video vertelt dagvoorzitter Heleen Stoevelaar je meer over het programma:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER