Alle actuele arbeidsmarkt- en recruitmentinformatie van 28 Europese landen op één plek om effectief internationaal te werven. Lees over de recruitment tooling van Intelligence Group die is ingezonden voor de Recruitment Tech Awards 2018.

Recruitment tooling van Intelligence Group

Omschrijving van de tooling

Het recruitmentspel van selecteren en matching is internationaal redelijk vergelijkbaar. Als het gaat om werving en verleiding zijn nationale arbeidsmarkten sterk verschillend. Nagenoeg elk Europees land heeft bijv. een andere jobboard als marktleider en waar in het ene land sourcing de norm is, is dat in het andere land haast ongepast.

Het European Recruitment Dashboard maakt de Europese arbeidsmarkt (28 landen) voor recruiters en arbeidsmarktcommunicatieprofessionals inzichtelijk. Zij beantwoordt vragen als waar bevindt mijn talent zich in Europa (in welke landen en in welke landen niet) en hoe makkelijk of moeilijk is het om dit talent te werven? Welke recruitmentstrategie moet ik gebruiken om dit talent te werven? Met welke media bereik in de latente en de actief baanzoekende beroepsbevolking. Alles wat je als recruiter, recruitment manager of beleidsmaker wilt weten over hoe en waar je moet werven in Europa op nationaal, lokaal of stadsniveau.

Wat levert gebruik van de tooling op?

Voor werkgevers die internationaal (willen) werven, heeft het European Recruitment Dashboard direct zicht op waar je wel en niet moet werven en hoe je dat in die landen moet doen. Het maakt de stap op te beginnen met internationaal werven vel eenvoudiger en voor werkgevers die dit al doen, veel effectiever.

Waarom moet deze tooling een Recruitment Tech Award winnen?

Omdat deze tooling Nederlandse werkgevers gaat helpen om te winnen in de Europese war for talent. Ze weten nu waar ze wel en niet moeten werven en met welke boodschap.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER