Alle actuele arbeidsmarkt- en recruitmentinformatie van 28 Europese landen op één plek om effectief internationaal te werven. Lees over de recruitment tooling van Intelligence Group die is ingezonden voor de Recruitment Tech Awards 2018.

Recruitment tooling van Intelligence Group

Omschrijving van de tooling

Het recruitmentspel van selecteren en matching is internationaal redelijk vergelijkbaar. Als het gaat om werving en verleiding zijn nationale arbeidsmarkten sterk verschillend. Nagenoeg elk Europees land heeft bijv. een andere jobboard als marktleider en waar in het ene land sourcing de norm is, is dat in het andere land haast ongepast.

Het European Recruitment Dashboard maakt de Europese arbeidsmarkt (28 landen) voor recruiters en arbeidsmarktcommunicatieprofessionals inzichtelijk. Zij beantwoordt vragen als waar bevindt mijn talent zich in Europa (in welke landen en in welke landen niet) en hoe makkelijk of moeilijk is het om dit talent te werven? Welke recruitmentstrategie moet ik gebruiken om dit talent te werven? Met welke media bereik in de latente en de actief baanzoekende beroepsbevolking. Alles wat je als recruiter, recruitment manager of beleidsmaker wilt weten over hoe en waar je moet werven in Europa op nationaal, lokaal of stadsniveau.

Wat levert gebruik van de tooling op?

Voor werkgevers die internationaal (willen) werven, heeft het European Recruitment Dashboard direct zicht op waar je wel en niet moet werven en hoe je dat in die landen moet doen. Het maakt de stap op te beginnen met internationaal werven vel eenvoudiger en voor werkgevers die dit al doen, veel effectiever.

Waarom moet deze tooling een Recruitment Tech Award winnen?

Omdat deze tooling Nederlandse werkgevers gaat helpen om te winnen in de Europese war for talent. Ze weten nu waar ze wel en niet moeten werven en met welke boodschap.

Zend ook in voor de Recruitment Tech Awards 2018


Leverancier van een innovatieve tooling of op een effectieve wijze gebruiker? Maak ook kans op de Recruitment Tech Award 2018 en zend uiterlijk maandag 10 september 2018 jouw case of tooling in. Kijk voor meer informatie en om jouw case in te sturen bij Inzenden Recruitment Tech Awards.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER