Vaak stellen bedrijven een vacature op voor een bepaalde functie. Bij een doelgroepgerichte vacature draai je dat om. Deborah Hempenius, Contentmarketeer bij RecruitNow, geeft concrete tips over hoe je je vacatureteksten kan optimaliseren.

Verschillende doelgroepen

“Zaken als salaris en de mogelijkheid om thuis te werken, worden door de verschillende doelgroepen anders beoordeeld”, legt Hempenius uit. “Daar kan je handig op inspelen in je vacaturetekst of in je vacaturevideo, door dat op strategische plaatsen terug te laten komen.” Benieuwd hoe? Bekijk dan onderstaande video waarin Hempenius hier concrete handvatten voor biedt.

Tech Topics

Tech Topics is een rubriek binnen Recruitmenttech.nl waar experts in korte video’s meer vertellen over een bepaald onderwerp op het gebied van recruitment en technologie. Eerder stond Deborah Hempenius stil bij het oplossen van het tekort aan personeel bij organisaties: “Je moet de kandidaat enthousiast maken, dat werkt net als daten”.

Over RecruitNow

Begin juli werd bekend dat de naam Minescape werd vervangen door RecruitNow. RecruitNow, partner van Recruitment Tech, levert diensten op het gebied van Recruitment Marketing, Recruitment Sites, Recruitment Insights en Recruitment Optimalisatie. Hun expertise is online wervingscampagnes opzetten. Het brede aanbod omvangt het ontwikkelen van een ‘werken bij site’ tot het optimaliseren van de marketingcampagnes.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER