Tijdens de Recruitment Tech Monthly van woensdagmiddag 26 september onthulde Harm Voogt van Validata Group de nieuwe naam voor CV-OK.

Validata

In gesprek met Martijn Hemminga vertelde Harm Voogt, die in 2009 CV-OK opzette, dat dit bedrijf verder gaat onder de naam: Validata. CV-OK is marktleider in het screenen van kandidaten en personeel en maakte al onderdeel uit van Validata Group.

Bekijk hieronder het hele verhaal van Harm Voogt over de naamsverandering, zijn maand september en zijn visie op het laatste recruitment nieuws.

Het gehele gesprek is integraal terug te kijken in de video bovenaan dit artikel.

Live

Zeker weten dat je de volgende Recruitment Tech Monthly niet mist? En wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van recruitment tech? Like dan Recruitment Tech op Facebook, zodat je een melding krijgt wanneer de liveshow begint.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER