In de Recruitment Tech Guide vind je alle leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie met een kantoor in Nederland of België. Van recruitmentsystemen tot videoselectie. Van recruitmentsite tot social media tooling.

126 vermeldingen gevonden

Appical

Appical ontwikkelde als eerste Nederlandse speler een onboarding app die organisaties kunnen inzetten om hun nieuwe medewerkers in te werken.
Categorieën:      

Minescape

Minescape heeft alle expertise in huis om online recruitmentvraagstukken op te lossen. Van SEO tot complete recruitmentsite.
Categorieën:   

Hireserve

Hireserve is leverancier van werving- en selectiesoftware. Ons recruitmentsysteem Hireserve ATS helpt je efficiënter en effectiever werven.
Categorieën:   

CV-OK

CV-OK is gespecialiseerd in employment screening en biedt als eerste de mogelijkheid om kandidaten en medewerkers volledig te screenen via een online portal.
Categorieën:   

Connexys

Connexys is marktleider in Nederland in het bieden van innovatieve oplossingen om talent te vinden, selecteren en binden.
Categorieën:   

HROffice Recruitment

Met HROffice krijgt u één geïntegreerde recruitment oplossing voor onder andere vacature-en kandidatenbeheer, werken-bij-sites, Facebook App en talentpools.
Categorieën:   
1FansLike
24VolgersVolg
75VolgersVolg
763VolgersVolg
62AbonneesAbonneer
- advertentie -