Inzenden Startup Pitch Demo_Day kan tot en met 5 mei

Uit de vijf recruitmenttooling inzendingen voor de Startup Pitch van Recruitment Tech Demo_Day 2020 zijn Byner, Hireslim en RecruitEverywhere als winnaars uit de bus gekomen. Deze drie startups hebben een gratis spot gewonnen tijdens het event op 11 juni 2020. Dit werd woensdagmiddag live bekendgemaakt via het LinkedIn-kanaal van Recruitment Tech.

Kans

Op het gebied van recruitmenttechnologie zijn veel interessante startups actief. Deze jonge bedrijven dagen de huidige aanbieders van recruitmenttechnologie uit met innovatieve oplossingen, maar hebben vaak weinig tot geen budget voor marketing. Daarom heeft Recruitment Tech Demo_Day hen de kans geboden om een gratis plek op dit event te verdienen, naast de reguliere partners. De afgelopen weken konden Europese startups op het gebied van recruitmenttechnologie in hun pitch laten weten waarom zij niet mochten ontbreken op Demo_Day 2020, waarna het publiek mocht stemmen, evenals de jury. Byner, Hireslim en RecruitEverywhere kwamen hierbij als winnaars uit de bus. Hireslim won daarnaast, als overall winnaar, ook een plek op het Recruitment Tech Event 2020. De andere twee kandidaten waren Jobsupporters en Magisco, zie vielen helaas niet in de prijzen.

Hieronder kijk je de uitreiking vanaf minuut 3.35, inclusief gesprekken met de genomineerden, integraal terug (daaronder meer informatie over de winnaars en Demo_Day 2020):

Winnaar: Byner

Byner biedt contractmanagement, urenregistratie en facturatie voor organisaties die zich richten op detachering, consultancy en contract management rondom professionals, klanten en leveranciers.

Alles over de inzending en de tool van Byner lees je hier.

Winnaar: Hireslim

Hireslim is een innovatief chatgestuurd kandidaat-leveringsplatform. Door middel van videovacatures en geofencing worden voornamelijk lokale passieve leads aangetrokken. Wanneer een lead interesse toont wordt een omnichannel chatgesprek gestart. In dit gesprek wordt de kandidaat zijn interesse bevestigd, vragen beantwoord en wordt de kandidaat gescreened middels kwalificatievragen. Indien positief wordt direct een afspraak ingepland en de kandidaat-informatie gedeeld met de opdrachtgever.

Alles over de inzending en de tool van Hireslim lees je hier.

Winnaar: RecruitEverywhere

Als je op zoek bent naar internationaal talent, geeft RecruitEverywhere je zicht waar in Europa je deze het beste kunt werven. Daarnaast kun je vacature ook daadwerkelijk overal op de wereld plaatsen, -al dan niet door een locale expert vertaald-. Het advies dat je krijgt is afhankelijk van het aantal sollicitanten dat je zoekt. Het advies is dan ook anders naarmate je meer of minder sollicitanten zoekt. Je kunt dus heel snel en makkelijk, overal op de wereld werven!

Alles over de inzending en de tool van RecruitEverywhere lees je hier.

Kom gratis naar Demo_Day 2020

Op donderdag 11 juni 2020 tonen meer dan 30 leveranciers van recruitmenttechnologie hun oplossingen tijdens Demo_Day 2020. Meld je nu gratis aan! Het event gaat hoe dan ook door, in de vorm van een online beurs waarin je je eenvoudig achter je bureau kan laten inspireren door de tech van morgen. Aanmelden doe je hier.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER