Demo_Day op 11 juni gaat online door: meld je gratis aan en ontvang de Tech Box

Vanwege de coronacrisis heeft Recruitment Tech besloten om Demo_Day op 11 juni niet als offline, maar als online event door te laten gaan. Hiervoor wordt momenteel hard een virtuele beurs gebouwd, zodat je als bezoeker vanachter je pc of laptop toch het Demo_Day-gevoel krijgt.

Online event

Hoewel Demo_Day 2020 plaatsvindt als een online event, heeft het event nog steeds dezelfde ingrediënten: demo talks van leveranciers, tech talks van experts en de mogelijkheid om op de digitale demo spots demo’s te bekijken en in gesprek te gaan met leveranciers.

Gratis én een Tech Box in de brievenbus

Deelname is gratis en wanneer je je uiterlijk 15 mei 2020 aanmeldt, ontvang je voorafgaand aan het event de Tech Box met daarin onder meer het event magazine, de Recruitment Tech Landscape 2020 en goodies van Demo_Day-partners en Recruitment Tech.

Meld je nu aan

Heb je je nog niet aangemeld? Deelname is gratis, hier vind je meer informatie over Demo_Day.

Meer informatie & gratis aanmelden voor Demo_Day

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER