Stem op Hireslim

Hireslim is een innovatief chatgestuurd kandidaat-leveringsplatform. Tot en met 8 april kan je op deze startup stemmen waarmee zij een demo spot op Recruitment Tech Demo_Day 2020 op 11 juni in Utrecht kunnen winnen. Stemmen kan hier.

Naam van de tool/bedrijf?

Hireslim

Wat is/doet jouw tool?

Hireslim is een innovatief chatgestuurd kandidaat-leveringsplatform. Door middel van videovacatures en geofencing worden voornamelijk lokale passieve leads aangetrokken. Wanneer een lead interesse toont wordt een omnichannel chatgesprek gestart. In dit gesprek wordt de kandidaat zijn interesse bevestigd, vragen beantwoord en wordt de kandidaat gescreened middels kwalificatievragen. Indien positief wordt direct een afspraak ingepland en de kandidaat-informatie gedeeld met de opdrachtgever.

Waar is jouw tool een oplossing voor?

Social media campagnes leveren ellenlange lijsten met passieve leads op. Een recruiter moet deze leads actief benaderen om ze te kwalificeren en al dan niet een afspraak in te plannen. Dit is een inefficiënt en tijdrovend proces dat niet aansluit bij de kernwerkzaamheden van een recruiter. Onze tool zorgt ervoor dat sociale leads op een efficiënte manier in gekwalificeerde kandidaten worden omgezet waardoor social media campagnes maximaal renderen.

Wat maakt jouw tool bijzonder?

We introduceren een nieuw geautomatiseerd proces in recruitment, namelijk het converteren van social passieve leads in actieve kandidaten. Door gebruik te maken van onze tool elimineer je een aantal enorm tijdrovende stappen uit het proces en worden kandidaten begeleid tot ze aan tafel zitten met de opdrachtgever. Onze tool maakt volume recruitment efficiënt en CV’s overbodig.

Wat is de doelgroep (aan klantzijde) voor jouw tool?

Onze klanten zijn bedrijven die grote aantallen passieve kandidaten willen aantrekken van verschillende social media platformen en hiervoor direct een bewezen efficiënt proces willen implementeren dat aansluit bij hun huidige werkwijze.

Vind jij dat Hireslim een demo spot tijdens Recruitment Demo_Day 2020 verdient? Breng dan je stem uit en wie weet zie je Hireslim terug als één van de drie winnaars.