Stem op RecruitEverywhere

Als je op zoek bent naar internationaal talent, geeft RecruitEverywhere je zicht waar in Europa je deze het beste kunt werven. Tot en met 8 april kan je op deze startup stemmen waarmee zij een demo spot op Recruitment Tech Demo_Day 2020 op 11 juni in Utrecht kunnen winnen. Stemmen kan hier.

Naam van de tool/bedrijf?

RecruitEverywhere

Wat is/doet jouw tool?

Als je op zoek bent naar internationaal talent, geeft RecruitEverywhere je zicht waar in Europa je deze het beste kunt werven. Daarnaast kun je vacature ook daadwerkelijk overal op de wereld plaatsen, -al dan niet door een locale expert vertaald-. Het advies dat je krijgt is afhankelijk van het aantal sollicitanten dat je zoekt. Het advies is dan ook anders naarmate je meer of minder sollicitanten zoekt. Je kunt dus heel snel en makkelijk, overal op de wereld werven!

Waar is jouw tool een oplossing voor?

Internationale recruitment wordt in veruit de meeste gevallen gefaciliteerd door bureaus. Als recruiter is het zelf bijna onmogelijk om een vacature in een ander land te plaatsen, o.a. door de taalbarrières en omdat buitenlandse jobboards hierop niet zijn ingericht (bijv. benodigde locale KvK-nummers of bankrekeningen). Met RecruitEverywhere is dat probleem helemaal opgelost en kun overal vacatures vertaald plaatsen o.b.v. de internationale recruitmentdata van Intelligence Group.

Wat maakt jouw tool bijzonder?

1. Een vergelijkbare tool/functionaliteit is er niet
2. De recruiter kan het helemaal zelf doen.
3. Recruiteverywhere geeft data gedreven advies
4. Het gaat uit van een Cost per Applicant model
5. Er zijn slimme trucjes gedaan om de conversie te optimaliseren via Google (for Jobs), Google Images en gebruik van relevante pullfactoren
6. API’s van verschillende media/resellers zijn geïntegreerd
7. Het gehele advies is gratis. Alleen posting kost geld

Wat is de doelgroep (aan klantzijde) voor jouw tool?

Internationaal wervende bedrijven en recruiters.

Vind jij dat RecruitEverywhere een demo spot tijdens Recruitment Demo_Day 2020 verdient? Breng dan je stem uit en wie weet zie je RecruitEverywhere terug als één van de drie winnaars.