Met deze 6 tools boost je jouw onboarding

Goede onboarding draagt bij aan het behoud van nieuwe medewerkers en het verminderen van vroegtijdige uitstroom. Recruitment Tech zet zes onboarding tools op een rij die jou een handje helpen met het onboarden.

BambooHR

BambooHR is een cloud-based HR-platform dat tools en softwareoplossingen biedt voor kleine en middelgrote organisaties. Eén van de producten is een tool die nieuwe medewerkers in staat stelt om voor hun eigen onboarding te zorgen. Zo zijn ze beter voorbereid op hun eerste werkdag. Voor HR bespaart de onboarding tool veel tijd omdat een groot deel van de voorbereiding geautomatiseerd is. Ze bieden ook geavanceerde rapporteringsmogelijkheden die je HR-managementteam een volledig overzicht geven van hoe het gaat op de afdeling.

Kissflow

Kissflow is een innovatief HR-automatiseringsplatform. Hun oplossing is eenvoudig te gebruiken en aan te passen en bevat enkele tools voor het onboarden van medewerkers. De opbouw van het systeem maakt het eenvoudig om informatie over werknemers vast te leggen en aangezien het systeem cloud-based is, betekent dat dat het vanaf elke plek toegankelijk is.

Talmundo

Talmundo helpt je gemakkelijk een inspirerende onboarding-reis voor je medewerkers op te bouwen. Het combineert HR best practices met de cultuur van jouw bedrijf om een optimale onboarding-ervaring te bieden. Talmundo werkt met merken als KPMG, Lidl, Bacardi, ArcelorMittal, BNP Paribas Fortis, SAS en GFK.

UltiPro

UltiPro Onboarding helpt organisaties om relaties met hun nieuwe medewerkers aan te gaan op een gepersonaliseerde manier, wat leidt tot betere relaties en meer betrokkenheid. Omdat UltiPro gemakkelijk toegankelijk is vanaf elke smartphone of tablet kunnen nieuwe medewerkers overal beginnen met het uitvoeren van taken, zelfs voor hun eerste dag. UltiPro is een cloud-based end-to-end HR- en talentmanagementsoftware die organisaties in één enkele interface helpt bij het beheer van hun HR-, talent- en salarisvereisten.

Appical

Appical creëert online trainingsprogramma’s met video’s, checklists, interactieve opdrachten of virtual reality. Hiermee kunnen organisaties een interactief inwerkprogramma maken voor nieuwe medewerkers. Appical werkt samen met merken als KLM, Coolblue, AON, Bosch, Heineken, Hunkemoller, VU Medisch Centrum, Thales, Eneco, AFM, Ahold, Nationale Nederlanden en Shell.

eloomi

Eloomi creëerde een platform voor werknemers voor middelgrote bedrijven. Hun platform verbindt leren en presteren om meer resultaat, betrokkenheid en productiviteit te bereiken. Ze hebben de traditionele benadering veranderd van “all fits in” naar een individuele, geautomatiseerde benadering.

Meer tools

Wil je meer handige tools voor recruiters leren kennen? Hieronder hebben we de belangrijkste op een rij gezet.

Heb jij de Recruitment Tech Guide 2020 al in huis?

Recruitment Tech Guide 2020

De Recruitment Tech Guide 2020 staat vol met inspiratie voor als je meer wilt halen uit jouw recruitment met tooling. Dit is de tweede editie van het jaarmagazine over recruitmenttechnologie. Benieuwd naar de interviews, achtergrondverhalen en tips & tricks op het gebied van recruitment? Hier vind je de inhoud. Het 2020-jaarboek is hier te bestellen voor slechts €19,50!

De Recruitment Tech Guide 2020 is een handzaam A5-jaarmagazine met 100 pagina’s vol trends op het gebied van recruitmenttechnologie, achtergronden, interviews en een overzicht met leveranciers van recruitmenttechnologie in Nederland en België.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER