Dit zijn dé 5 tools om recruiters te beoordelen
Als recruiter is het niet altijd even makkelijk om te weten hoe het recruitmentproces er precies voorstaat. Daarom hebben we vijf tools op een rijtje gezet die zorgen dat de recruiter feedback kan krijgen wat betreft het wervings- en selectieproces.

Starred

Het Nederlandse Starred biedt feedbacksoftware die gebouwd is om op te schalen en betere beslissingen te nemen. Het doel hiervan is het geluid van klanten en medewerkers tot leven te brengen. Recruitment Tech TV sprak eerder met Mark Berendsen, Managing Director van de organisatie die grote ambities heeft.

Ratecard.io

Ratecard.io is een feedbacktool die organisaties helpt te verbeteren. Het is mogelijk om feedback te ontvangen van kandidaten, leveranciers en klanten in iedere stap van het recruitment- en staffingproces. Door de real-time integratie in je processen, verzamelt deze tool op de automatische piloot de feedback.

Reflektive

Reflektive is een makkelijk te gebruiken feedbacktool, waarbij een plugin gekoppeld kan worden aan Gmail. Zo kan er direct vanuit e-mail feedback gestuurd worden door kandidaten, zonder dat deze andere pagina’s et cetera hoeft te openen.

SumTotal

De 360 Degree Feedback-tool van SumTotal is een oplossing waarmee je eenvoudig de feedback per wervingsproces kan koppelen en inzien. Ook kan je in deze tool je feedbackdoelen plaatsen en via deze weg overzichtelijk volgen hoe deze ervoor staan.

Google Surveys

Bovenstaande tools zijn allemaal gespecialiseerde platformen om feedback te ontvangen en kunnen de recruiters dan ook veel diepgang bieden. Er is ook een oplossing die het eenvoudig houdt: Google Surveys.

Meer tools

Wil je meer handige tools voor recruiters leren kennen? Hieronder hebben we de belangrijkste op een rij gezet.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER