Dit zijn de 30 meest populaire gratis tools voor sourcing

Het leven van sourcers wordt een stuk gemakkelijker gemaakt met alle hulpmiddelen die beschikbaar zijn. Recruitment Tech vroeg honderd sourcers naar hun favoriete sourcing tools en maakte een lijst van de 30 populairste gratis tools volgens de participanten.

Gratis sourcing tools

We vroegen de sourcers hoeveel en welke betaalde en gratis tools ze gebruiken en welk percentage van hun sourcingactiviteiten momenteel geautomatiseerd zijn en geautomatiseerd gaan worden. De resultaten van het onderzoek, inclusief de visie van de sourcingexperts op de uitkomsten, zijn hier te vinden. Maar liefst 21% van de sourcers gaf aan tien of meer gratis tools te gebruiken. Hieronder vind je de 30 meest genoemde gratis tools onder de sourcers, in volgorde van populariteit.

De ultieme lijst van gratis tools voor sourcing

#Tool
1Lusha
2Google
3Hiretual
4Prophet
5ContactOut
6LinkedIn
7Data Miner
8RocketReach
9Phantombuster
10AmazingHiring
11Calendly
12Multi-Highlight
13Werk.nl
14OctoHR
15Auto Text Expander
16Connectifier
17Facebook
18GlossaryTech
19Hunter.io
20Octohunt
21Quickli
22SeekOut
23Swordfish
24ZAPinfo
25Crystal
26FindThatLead
27Followerwonk
28Hello Talent
29Loom
30X-Ray Search

Heb jij de Recruitment Tech Guide 2020 al in huis?

Recruitment Tech Guide 2020

De Recruitment Tech Guide 2020 staat vol met inspiratie voor als je meer wilt halen uit jouw recruitment met tooling. Dit is de tweede editie van het jaarmagazine over recruitmenttechnologie. Benieuwd naar de interviews, achtergrondverhalen en tips & tricks op het gebied van recruitment? Hier vind je de inhoud. Het 2020-jaarboek is hier te bestellen voor slechts €19,50!

De Recruitment Tech Guide 2020 is een handzaam A5-jaarmagazine met 100 pagina’s vol trends op het gebied van recruitmenttechnologie, achtergronden, interviews en een overzicht met leveranciers van recruitmenttechnologie in Nederland en België.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER