Award-winnaar Albert Heijn wil blijven ontwikkelen in 2020:

Tijdens de Eindejaarsspecial van Recruitment Tech Monthly vertelden Martijn Ulehake en Myrthe Lukassen van Albert Heijn over hun 2019, het winnen van de Recruitment Tech Awards 2019 en de plannen voor 2020.

Best case 2019: Albert Heijn

Albert Heijn won tijdens het Recruitment Tech Event 2019 op 21 november de Recruitment Tech Award 2019 in de categorie ‘Best case’. Ze verbeteren met één oplossing de vier grootste en meest belangrijke KPI’s in retail recruitment. Quality of hire, time to hire, candidate satisfaction en cost per hire. In grootstedelijke gebieden wordt het steeds moeilijker om vacatures snel in te vullen en de ‘time to hire’ is te lang. Samen met Harver hebben ze het hele sollicitatieproces op de schop gegooid. Sollicitanten gaan niet meer op een winkel solliciteren, maar op een winkelgebied. Ze maakten een AH Game waarin kandidaten het werk al ervaren voordat ze aan de slag gaan. Hiermee kunnen ze ongewenst verloop tegengaan. Hier lees je meer over de case van Albert Heijn.

Tech

“We hebben heel veel ingezet op recruitment de afgelopen jaren en dat blijven we ook gewoon doen. Als we niet zorgen dat de medewerkers ook blijven, is het dweilen met de kraan open. Daarom zetten we ook in op tech.” Hoe Albert Heijn dit doet? Dat leggen Martijn Ulehake en Myrthe Lukassen in onderstaande video uit.

De gehele uitzending, met verder expert Liesbet De Rouck, Award-winnaar Aron Schilder (Recruit Robin) en referral-expert Heleen Stoevelaar, is hier terug te kijken.

Heb jij de Recruitment Tech Guide 2020 al in huis?

Recruitment Tech Guide 2020

De Recruitment Tech Guide 2020 staat vol met inspiratie voor als je meer wilt halen uit jouw recruitment met tooling. Dit is de tweede editie van het jaarmagazine over recruitmenttechnologie. Benieuwd naar de interviews, achtergrondverhalen en tips & tricks op het gebied van recruitment? Hier vind je de inhoud. Het 2020-jaarboek is hier te bestellen voor slechts €19,50!

De Recruitment Tech Guide 2020 is een handzaam A5-jaarmagazine met 100 pagina’s vol trends op het gebied van recruitmenttechnologie, achtergronden, interviews en een overzicht met leveranciers van recruitmenttechnologie in Nederland en België.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER