Eindejaarsaflevering Recruitment Tech Monthly: Experts blikken terug op 2019 en vooruit op 2020

Met diverse experts een uur lang praten over recruitment in 2019 en vooruitblikken op de technologie van 2020. Dat is de samenvatting van de eindejaarsspecial van Recruitment Tech Monthly van woensdag 18 december.

Trends

In deze bomvolle uitzending schoven, onder het licht van de kerstboom en het genot van een oliebol, diverse gasten aan. Liesbet De Rouck, expert op het gebied van recruitmentsystemen, vertelde over de ATS Show en de (internationale) plannen voor 2020, Heleen Stoevelaar vertelde over 5 jaar Recruitment Tech Event én de trends op het gebied van referral tooling en ook de winnaars van de Recruitment Tech Awards 2019, Recruit Robin en Albert Heijn, vertelden over hun jaar. Samen met deze gasten én host Martijn Hemminga blikten we terug op 2019, de meest aansprekende onderwerpen, en vooruit op 2020 op het gebied van recruitment. De uitzending is hieronder integraal terug te kijken.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER