Heleen Stoevelaar (The Referral Company):

Tijdens de Eindejaarsspecial van Recruitment Tech Monthly vertelde expert Heleen Stoevelaar, eigenaar van The Referral Company, over haar 2019, blikte ze vooruit op 2020 en liet ze haar licht schijnen op referral innovation.

Veranderen

Wat The Referral Company precies doet? “Wij creëren, implementeren en activeren referral programma’s voor verschillende bedrijven; overheid, non-overheid, klein, groot.” Ze gaat onder meer in op de vraag wat we in 2020 kunnen verwachten op het gebied van referral innovation. “De tooling is echt gekoppeld aan waardering en 99 van de 100 keer in geld of cadeaus. Dat moet echt veranderen.”

De gehele uitzending, met verder expert Liesbet De Rouck, Myrthe Luckassen & Martijn Ulehake (Albert Heijn) en Aron Schilder (Recruit Robin), is hier terug te kijken.

Heb jij de Recruitment Tech Guide 2020 al in huis?

Recruitment Tech Guide 2020

De Recruitment Tech Guide 2020 staat vol met inspiratie voor als je meer wilt halen uit jouw recruitment met tooling. Dit is de tweede editie van het jaarmagazine over recruitmenttechnologie. Benieuwd naar de interviews, achtergrondverhalen en tips & tricks op het gebied van recruitment? Hier vind je de inhoud. Het 2020-jaarboek is hier te bestellen voor slechts €19,50!

De Recruitment Tech Guide 2020 is een handzaam A5-jaarmagazine met 100 pagina’s vol trends op het gebied van recruitmenttechnologie, achtergronden, interviews en een overzicht met leveranciers van recruitmenttechnologie in Nederland en België.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER