In deze Nederlandse steden zitten de meeste recruitment tech bedrijven: Amsterdam dé tech hotspot

Zoeken leveranciers van recruitmenttechnologie elkaar op, net als in Silicon Valley? Met deze vraag als uitgangspunt analyseerden we de ruim 200 leveranciers die op de Recruitment Tech Landscape en in het leveranciersoverzicht te vinden zijn.

Hotspots

Op onderstaande interactieve kaart van Nederland is te zien waar zich de meeste leveranciers hebben gevestigd. Amsterdam is de absolute nummer één en herbergt maar liefst 38 tech-partijen. Ontdek hieronder welke steden dé tech hotspots van Nederland zijn.

Beweeg met je cursor over de landkaart om te zien hoeveel tech-partijen de topsteden herbergen:

3
‘s-Hertogenbosch

3
Leiden

3
Enschede

3
Breda

3
Arnhem

4
Heemstede

4
Groningen

5
Den Haag

6
Hilversum

7
Houten

12
Rotterdam

16
Utrecht

38
Amsterdam

nederland

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 18 november 2021. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

DELEN

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER