In deze Nederlandse steden zitten de meeste recruitment tech bedrijven: Amsterdam dé tech hotspot

Zoeken leveranciers van recruitmenttechnologie elkaar op, net als in Silicon Valley? Met deze vraag als uitgangspunt analyseerden we de ruim 200 leveranciers die op de Recruitment Tech Landscape en in het leveranciersoverzicht te vinden zijn.

Hotspots

Op onderstaande interactieve kaart van Nederland is te zien waar zich de meeste leveranciers hebben gevestigd. Amsterdam is de absolute nummer één en herbergt maar liefst 38 tech-partijen. Ontdek hieronder welke steden dé tech hotspots van Nederland zijn.

Beweeg met je cursor over de landkaart om te zien hoeveel tech-partijen de topsteden herbergen:

3
‘s-Hertogenbosch

3
Leiden

3
Enschede

3
Breda

3
Arnhem

4
Heemstede

4
Groningen

5
Den Haag

6
Hilversum

7
Houten

12
Rotterdam

16
Utrecht

38
Amsterdam

nederland

Heb jij de Recruitment Tech Guide 2020 al in huis?

Recruitment Tech Guide 2020

De Recruitment Tech Guide 2020 staat vol met inspiratie voor als je meer wilt halen uit jouw recruitment met tooling. Dit is de tweede editie van het jaarmagazine over recruitmenttechnologie. Benieuwd naar de interviews, achtergrondverhalen en tips & tricks op het gebied van recruitment? Hier vind je de inhoud. Het 2020-jaarboek is hier te bestellen voor slechts €19,50!

De Recruitment Tech Guide 2020 is een handzaam A5-jaarmagazine met 100 pagina’s vol trends op het gebied van recruitmenttechnologie, achtergronden, interviews en een overzicht met leveranciers van recruitmenttechnologie in Nederland en België.

 

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER