In deze Nederlandse steden zitten de meeste recruitment tech bedrijven: Amsterdam dé tech hotspot

Zoeken leveranciers van recruitmenttechnologie elkaar op, net als in Silicon Valley? Met deze vraag als uitgangspunt analyseerden we de ruim 200 leveranciers die op de Recruitment Tech Landscape en in het leveranciersoverzicht te vinden zijn.

Hotspots

Op onderstaande interactieve kaart van Nederland is te zien waar zich de meeste leveranciers hebben gevestigd. Amsterdam is de absolute nummer één en herbergt maar liefst 38 tech-partijen. Ontdek hieronder welke steden dé tech hotspots van Nederland zijn.

Beweeg met je cursor over de landkaart om te zien hoeveel tech-partijen de topsteden herbergen:

3
‘s-Hertogenbosch

3
Leiden

3
Enschede

3
Breda

3
Arnhem

4
Heemstede

4
Groningen

5
Den Haag

6
Hilversum

7
Houten

12
Rotterdam

16
Utrecht

38
Amsterdam

nederland

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER