Wat je nog moet weten voor het Recruitment Tech Event 2019 van morgen

Donderdag 21 november is het zover: het Recruitment Tech Event 2019 vindt dan plaats in Amsterdam. Voor de jubileumeditie is een nóg gaver programma in elkaar gezet dan normaal, dat en meer lees je hier.

Meer dan 400 collega-recruiters present

Morgen zullen, naast jou, meer dan vierhonderd vakgenoten in de Amsterdome aanwezig zijn om hun recruitment te boosten. Interessante mensen die er alles aan willen doen om bijvoorbeeld de war on talent te winnen met de juiste tech. Laat je ook door hen inspireren door het uitwisselen van ervaringen én uitdagingen. Om 9.30 uur start de inloop, zodat er om 10.00 uur met het plenaire programma afgetrapt kan worden.

Gratis parkeren bij de gloednieuwe Amsterdome

Het Recruitment Tech Event 2019 vindt plaats in de industriële setting van de Amsterdome, de eerste circulaire evenementenlocatie van Nederland met unieke architectuur en inspirerende inrichting. Niet geheel onbelangrijk: uiteraard kan je hier gratis parkeren tijdens het event!

Maak eenvoudig gebruik van onze RTE19-webapp

Waar het event magazine ophoudt, gaat de event app verder. Bekijk de officiële RTE19-webapp, waar je meer informatie over de locatie, het programma, de partners en de sprekers vindt! Ook is het hier mogelijk om sessies te beoordelen en te stemmen in polls. Houd deze dus bij de hand tijdens het event!

Keynotes

Gaan robots de bias uit het recruitmentproces halen? Als het aan Elin Öberg Mårtenzon van TNG ligt wel. Zij neemt Tengai, een social interview robot afkomstig uit Zweden, mee voor een exclusief bezoek aan Nederland. Naast de keynote van Elin Öberg Mårtenzon kan je Tengai ook persoonlijk ontmoeten! Verder Elin Öberg Mårtenzon zijn er nog drie andere inspirerende keynotes. Futurist Richard van Hooijdonk vertelt over het nieuwe business model voor recruiters: “Voor de recruiter van de toekomst ligt een vet nieuw business model”, vertelt hij in dit interview over onder andere zijn keynote. Expert Megan Butler gaat dieper in op de vraag wat strategie betekent voor HR en recruitment in een wereld van artificial intelligence: “Over vijf jaar denken we: waarom deden we het eerder zo dom“. Daarnaast zal Maarten Lens-FitzGerald je in zijn verhaal meenemen in de wereld van voice.

Liefst 27 breakouts

Naast de keynotes zijn er ook maar liefst 27 verdiepende breakouts te volgen. Hierin word je bijgepraat over alle actuele ontwikkelingen in het vak. Hoe zet je artificial intelligence in in je recruitment? Hoe automatiseer je én creëer je daarmee tegelijk persoonlijke aandacht? Hoe helpt tech je om de juiste mensen op de juiste plek te zetten? Dit is slechts een greep uit het aanbod aan onderwerpen dat ter sprake komt. Daarnaast bieden gave organisaties tijdens deze sessies een kijkje in hun recruitmentkeuken! Het programma vind je hier. Nog geen keuze gemaakt? Doe dit dan nog snel via je ticket (bevestiging in de mail) om te voorkomen dat een voor jou interessante sessie vol zit!

Demo’s

Hier vind je een handig overzicht van de partijen die op RTE19 aanwezig zijn om jou te inspireren op het gebied van recruitmenttechnologie. Tijdens het Recruitment Tech Event 2019 kun je op de demo spots meer dan veertig demo’s bekijken. In dit interactief en doorzoekbaar overzicht vind je zo’n 80% van het aanbod. Hieronder vind je de plattegrond met de partners:

Nog geen ticket? Meld je nog gauw aan!

Wacht dus niet langer en bemachtig snel jouw ticket voor hét event op 21 november over de recruitmenttechnologie van morgen! Liever eerst nog wat meer informatie? Dat vind je hier! Hier zetten we zeven redenen op een rij waarom je je nog snel moet aanmelden.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER