Recuitment Tech Event: Richard van Hooijdonk geeft keynote over nieuw business model voor recruiter

Richard van Hooijdonk verzorgt tijdens het Recruitment Tech Event 2019 een afsluitende keynote over de veranderende wereld van werk onder invloed van nieuwe technologie en de effecten hiervan op het recruitment vakgebied.

Skills, netwerken en tech

“Volgens mij gaat het grote verhaal in de recruiting over skills, over netwerken en over technologie waarmee je mensen makkelijk kunt vinden”, vertelt Richard van Hooijdonk. “Kijkend naar de wereld van morgen hebben we te veel generalisten en we moeten juist naar extreem talent. Hoe vind je die mensen? Dit vormt de grootste uitdaging van de recruiter de komende jaren. Maar ook: hoe leid je ze op? Voor de recruiter van de toekomst ligt een vet nieuw business model.” Volgende maand volgt een uitgebreid interview met Richard over zijn visie en waarom je zijn keynote niet mag missen.

Over Richard van Hooijdonk

Topspreker, trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk biedt inspirerende lezingen over de impact van nieuwe technologie op de manier waarop we leven, werken en ondernemen. Ruim 420.000 mensen bezochten zijn inspiratiesessies in binnen- en buitenland. Richard van Hooijdonk is als trendwatcher en schrijver van de bestseller ‘De Wereld van Morgen’ regelmatig te bewonderen op radio en televisie voor verschillende omroepen. Met zijn internationale researchteam van 40 specialisten onderzoekt hij dagelijks vele technologie trends en de impact van kunstmatige intelligentie op de wereld van morgen. Organisaties en mensen moeten volgens Richard sneller veranderen en hebben andere skills en leiderschap nodig.

Meld je met €100,- korting aan voor RTE19

Ontdek hoe technologie jouw recruitment kan optimaliseren tijdens de vijfde editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 21 november. Hét toonaangevende event over de recruitmenttechnologie van morgen. Met inspirerende keynotes, verdiepende break outs en innovatieve demo’s. Meld je aan voor Recruitment Tech Event 2019 en ontvang nog tot 1 september € 100,- korting!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER