Expert Megan Butler verzorgt tijdens het Recruitment Tech Event 2019 een keynote over de vraag wat strategie betekent voor HR en recruitment in een wereld van artificial intelligence (AI). In bovenstaand video-interview gaan we o.a. dieper in op haar passie voor AI.

Toekomst

Megan heeft een uitgesproken mening over het hedendaagse recruitment. “Over vijf jaar zal het helemaal anders zijn. Dan kijken we terug en denken we: ‘waarom deden we het eerder zo dom’.” In bovenstaande video gaat ze dieper in op haar liefde voor AI, haar visie op recruitment en haar sessie tijdens het Recruitment Tech Event.

Over Megan Marie Butler

Megan Butler is promovendus aan de Leeds University Business School (LUBS) en HR-specialist bij CogntionX, een onderzoeksbureau met als specialisatie artificial intelligence. Hierbij bekijkt ze artificial intelligence vanuit HR- en recruitmentperspectief. Haar interesse gaat uit naar de praktische toepassing van artificial intelligence in werving en de impact ervan op het toekomstige werkveld van HR en recruitment. Met meer dan tien jaar professionele ervaring in business en HR, gecombineerd met een uitgebreide academische opleiding heeft Megan met haar onderzoek als doel een brug te slaan tussen theorie en praktijk. Daarmee wil ze HR-, recruitmentprofessionals en business leiders van inzichten voorzien en praktische adviezen geven.

Boost jouw recruitment op het Recruitment Tech Event

Wil jij de keynote van Megan Butler niet missen? Kom dan naar het Recruitment Tech Event op 21 november in Amsterdam. Aan de hand van inspirerende keynotes en liefst 27 breakout-sessies en vele demo’s, is dit de ideale dag om je te laten inspireren op het gebied van recruitment tech. Meld je aan voor Recruitment Tech Event 2019 en mis deze kans om jouw recruitment te boosten dus niet. Het programma, dat wekelijks wordt geüpdate, vind je hier.

Wacht dus niet langer en bemachtig snel jouw ticket voor hét event op 21 november over de recruitmenttechnologie van morgen!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER