Elin Öberg Mårtenzon verzorgt tijdens het Recruitment Tech Event 2019 een keynote over Tengai, een social interview robot. Volgens Elin, Chief Innovation Officer bij het Zweedse TNG, is Tengai dé oplossing voor het feit dat het menselijke brein nu eenmaal technische tools nodig heeft voor het vinden van verborgen talent en het voorspellen van toekomstig potentieel.

De jacht op bias

Elin Öberg Mårtenzon vecht met Tengai tegen bias in recruitment, zo legt ze uit in bovenstaande video. “Het interviewgedeelte is het lastigste stuk van recruitment als het aankomt op bias. Het zit zelfs vol met bias, in allerlei verschillende manieren. Wij willen daar de strijd mee aangaan en unbiased recruitment naar een hoger plan tillen.” Tijdens haar keynote op het Recruitment Tech Event vertelt ze alles over deze strijd tegen bias door middel van Tengai.

Tengai exclusief in Nederland voor RTE19

Tengai is op 21 november exclusief in Nederland te zien tijdens het Recruitment Tech Event 2019. Wil jij de keynote van Elin Öberg Mårtenzon niet missen? Kom dan naar het Recruitment Tech Event op 21 november in Amsterdam. Aan de hand van inspirerende keynotes en liefst 27 breakout-sessies en vele demo’s, is dit de ideale dag om je te laten inspireren op het gebied van recruitment tech. Meld je aan voor Recruitment Tech Event 2019 en mis deze kans om jouw recruitment te boosten dus niet. Het programma, dat wekelijks wordt geüpdate, vind je hier.

Tengai kijkt er alvast naar uit om je te ontmoeten op 21 november…

Wacht dus niet langer en bemachtig snel jouw ticket voor hét event op 21 november over de recruitmenttechnologie van morgen!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER