Marnix de Groot & Gino van de Hoven, Alliander

De wereld van recruitmenttechnologie ontwikkelt in een snel tempo. Nieuwe technologie stelt werkgevers en werknemers in staat om eenvoudiger elkaar te vinden en beter te matchen. Marnix de Groot en Gino van de Hoven van Alliander geven je tijdens hun breakout-sessie op het Recruitment Tech Event 2019 op 21 november een kijkje in de toekomst.

Neuromarketing

In hun sessie nemen Marnix en Gino je mee in de laatste stand van zaken van recruitmenttechnologie. Marnix schetst het bestaande landschap, geeft een blik in de toekomst en laat zien welke technologie Alliander in het recruitmentproces toepast. Gino heeft voor Alliander onderzoek gedaan naar het toepassen van neuromarketing op arbeidsmarktcommunicatie en deelt de onderzoeksopzet en resultaten.

Roadmap

Waarom je de sessie van de heren niet mag missen? “De wereld van recruitmenttechnologie ontwikkelt in een snel tempo. Nieuwe technologie stelt werkgevers en werknemers in staat om eenvoudiger elkaar te vinden en beter te matchen. Je wilt deze sessie niet missen als je een roadmap gaat maken voor recruitmenttechnologie bij je bedrijf en interesse hebt in de nieuwste technologische mogelijkheden.”

Enorm aanbod

“De meeste investeringen binnen HR-tech vinden op dit moment plaats in het domein van recruitment tech. Het aanbod is enorm. Deze presentatie helpt om hier overzicht in aan te brengen. Neuromarketing beïnvloedt de 85% van het onbewuste brein dat effect heeft op een beslissing. Er is hier nog een wereld aan marketing te winnen.” Marnix en Gino verwachten dan ook een grote rol voor neuromarketing in het recruitmentproces. “De rol van recruitmenttechnologie is al aanwezig. Neuromarketing is in opkomst.”

Boost jouw recruitment op het Recruitment Tech Event

Wil jij de sessie van Marnix de Groot en Gino van de Hoven niet missen? Kom dan naar het Recruitment Tech Event 2019 op 21 november in Amsterdam. Aan de hand van inspirerende keynotes en liefst 27 breakout-sessies en vele demo’s, is dit de ideale dag om je te laten inspireren op het gebied van recruitment tech. Meld je aan voor het Recruitment Tech Event 2019 en mis deze kans om jouw recruitment te boosten dus niet. Het programma, dat wekelijks wordt geüpdate, vind je hier.

Wacht dus niet langer en bemachtig snel jouw ticket voor hét event op 21 november over de recruitmenttechnologie van morgen!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER