7 redenen om je nú in te schrijven voor het Recruitment Tech Event 2019 en jouw recruitment te boosten

Nog even en dan is het zover: het Recruitment Tech Event 2019 vindt 21 november plaats in de Amsterdome in Amsterdam. Dit is de ideale dag om je te laten inspireren op het gebied van recruitment tech en jouw recruitment te boosten met de technologie van morgen. Zeven redenen om je nú in te schrijven.

#1. We vieren een jubileumfeestje

Het is al de vijfde keer dat het Recruitment Tech Event plaatsvindt! Een heuse jubileumeditie dus. Niet alleen reden om met elkaar op te proosten, maar ook reden voor de organisatie om een nóg gaver programma dan normaal in elkaar te zetten in een gloednieuwe locatie met de beste (internationale) sprekers en leuke vakgenoten!

#2. Exclusief in Nederland: social interview robot Tengai

Met een lengte van 41 cm en een gewicht van 3,5 kg zit Tengai op ooghoogte op een tafel recht tegenover de kandidaat die ze gaat interviewen. Haar gloeiende gele gezicht kantelt licht naar de zijkant. Dan knippert ze en glimlacht ze lichtjes als ze haar eerste vraag stelt: “Ben je ooit eerder door een robot geïnterviewd?”. Deze social interview robot, afkomstig uit Zweden, is tijdens het Recruitment Tech Event exclusief in Nederland te bewonderen. Mis de keynote van Elin Öberg Mårtenzon dan ook niet!

Tengai kijkt er alvast naar uit om je te ontmoeten op 21 november…

#3. Inspirerende keynotes

Naast Elin Öberg Mårtenzon zijn er nog drie andere inspirerende keynotes. Futurist Richard van Hooijdonk vertelt over het nieuwe business model voor recruiters: “Voor de recruiter van de toekomst ligt een vet nieuw business model”, vertelt hij in dit interview over onder andere zijn keynote. Expert Megan Butler gaat dieper in op de vraag wat strategie betekent voor HR en recruitment in een wereld van artificial intelligence: “Over vijf jaar denken we: waarom deden we het eerder zo dom“. Daarnaast zal Maarten Lens-FitzGerald je in zijn verhaal meenemen in de wereld van voice.

#4. De supertoffe locatie: de gloednieuwe Amsterdome

Het Recruitment Tech Event 2019 vindt plaats in de industriële setting van de Amsterdome, de eerste circulaire evenementenlocatie van Nederland met unieke architectuur en inspirerende inrichting. Niet geheel onbelangrijk: uiteraard kan je hier gratis parkeren tijdens het event!

#5. Je bent in één dag helemaal bij én geïnspireerd

Naast de keynotes zijn er ook maar liefst 27 verdiepende breakouts te volgen. Hierin word je bijgepraat over alle actuele ontwikkelingen in het vak. Hoe zet je artificial intelligence in in je recruitment? Hoe automatiseer je én creëer je daarmee tegelijk persoonlijke aandacht? Hoe helpt tech je om de juiste mensen op de juiste plek te zetten? Dit is slechts een greep uit het aanbod aan onderwerpen dat ter sprake komt. Daarnaast bieden gave organisaties tijdens deze sessies een kijkje in hun recruitmentkeuken! Het programma, dat wekelijks wordt geüpdate, vind je hier. Daarnaast zijn er ruim twintig leveranciers van recruitmenttechnologie die demo’s geven!

#6. Iedereen is er: ruim 400 collega-recruiters present

Op 21 november zullen zo’n vierhonderd vakgenoten in de Amsterdome aanwezig zijn om hun recruitment te boosten. Interessante mensen die er alles aan willen doen om bijvoorbeeld de war on talent te winnen met de juiste tech. Laat je ook door hen inspireren door het uitwisselen van ervaringen én uitdagingen. Dat wil je toch niet missen?

#7. Uitreiking van de Recruitment Tech Awards 2019

Of dat alles nog niet genoeg inspiratie is, worden ook de Recruitment Tech Awards 2019 uitgereikt, waarbij de Best case en de Best tooling van 2019 bekend worden gemaakt. Blue Billywig, Recruit Robin en Textmetrics zijn genomineerd in de categorie Best tool, terwijl Albert Heijn, Jumbo en Qambium strijden om de titel Best case. Tijdens het Recruitment Tech Event 2019 zullen zij nog eenmaal hun case of tool laten zien aan het publiek.

… Schrijf je dus nu in!

Wacht dus niet langer en bemachtig snel jouw ticket voor hét event op 21 november over de recruitmenttechnologie van morgen! Liever eerst nog wat meer informatie? Dat vind je hier!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER