Twee miljard apparaten kunnen werken met voice. De impact hiervan op recruitment wordt dan ook steeds groter, zo ziet ook Maarten Lens-FitzGerald. De voice-expert geeft tijdens het Recruitment Tech Event 2019 op 21 november in Amsterdam een keynote over voice en de rol hiervan binnen recruitment.

Keynote

Met de komst van voice wordt het steeds moeilijker om te onderscheiden of je te maken hebt met een voicebot of een werkelijk persoon. Voice-expert Maarten Lens-FitzGerald vertelt 21 november over de status van de voice-industrie. Wat werkt er wel en wat niet? En vooral, hoe beïnvloedt voice de recruitmentwereld? In bovenstaand interview laat Maarten alvast zijn licht schijnen op de impact van voice.

Makkelijker

“Niet alleen kan je makkelijker kandidaten vinden, maar ook wordt het makkelijker om mensen te screenen. Veel van de huidige tech werkt met tekst, maar het is veel makkelijker om dit geautomatiseerd te doen.” Hoe? Dat vertelt Maarten tijdens zijn keynote op het Recruitment Tech Event 2019.

Boost jouw recruitment tijdens RTE19

Wil jij de keynote van Maarten Lens-FitzGerald niet missen? Kom dan naar het Recruitment Tech Event op 21 november in Amsterdam. Aan de hand van inspirerende keynotes en liefst 27 breakout-sessies en vele demo’s, is dit de ideale dag om je te laten inspireren op het gebied van recruitment tech. Meld je aan voor Recruitment Tech Event 2019 en mis deze kans om jouw recruitment te boosten dus niet. Het programma, dat wekelijks wordt geüpdate, vind je hier.

Hier hebben we 7 redenen op een rij gezet om je nú in te schrijven voor het Recruitment Tech Event 2019.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER