Wil jij je recruitment boosten met de technologie van morgen? Laat je dan inspireren door experts, die je in hun keynotes en sessies alles vertellen over bijvoorbeeld artificial intelligence, voice en een nieuw business model voor recruiters. Profiteer nog tot vrijdag 8 november van het reguliere tarief of de groepskorting!

Wil jij je recruitment boosten met de technologie van morgen? Laat je dan inspireren door experts, die je in hun keynotes en sessies alles vertellen over bijvoorbeeld artificial intelligence, voice en een nieuw business model voor recruiters. Profiteer nog tot vrijdag 8 november van het reguliere tarief of de groepskorting!

Boost jouw recruitment

Samen met meer dan 400 professionals van werkgevers, w&s-, detacherings- en uitzendbureaus kan je je die dag laten informeren én inspireren over wat er mogelijk is met recruitmenttechnologie. Niet als doel an sich, maar als middel om de recruitmentdoelstellingen te behalen. Geen technische praat, maar vanuit het recruitmentvak kijken hoe tooling een bijdrage kunnen leveren aan het optimaliseren van de werving & selectie. Hieronder vind je een sfeerimpressie van de uitverkochte 2018-editie:

Profiteer tot vrijdag 8 november

Het Recruitment Tech Event vindt, op 21 november 2019, voor de vijfde keer plaats. Vanaf vrijdag 8 november gaat het late bird-tarief in. Profiteer dus snel, aanmelden doe je hier. Na de succesvolle eerdere edities belooft ook RTE19 weer razendsnel uitverkocht te zijn door enthousiaste bezoekers die alles willen weten over de recruitmenttechnologie van morgen. Het event vindt dit jaar plaats in de gloednieuwe Amsterdome in Amsterdam.

Laat je met je recruitmentteam inspireren met de groepskorting

Wil je met je recruitmentteam komen? Tot en met 8 november 2019 profiteert de derde én volgende persoon die je tegelijkertijd aanmeldt van liefst 35% korting. Zij betalen €256,75 excl. BTW. De korting wordt automatisch verrekend vanaf de derde persoon die je tegelijkertijd aanmeldt. Hopelijk zien we jou en je team terug in de Amsterdome in Amsterdam!

Inspirerende keynotes, demo’s en breakouts

Er is een bomvol programma tijdens het Recruitment Tech Event 2019. Aan de hand van inspirerende keynotes en liefst 27 breakout-sessies en vele demo’s, is dit de ideale dag om je te laten inspireren op het gebied van recruitment tech. Futurist Richard van Hooijdonk vertelt over het nieuwe business model voor recruiters: “Voor de recruiter van de toekomst ligt een vet nieuw business model”, vertelt hij in dit interview over onder andere zijn keynote. Expert Megan Marie Butler gaat dieper in op de vraag wat strategie betekent voor HR en recruitment in een wereld van artificial intelligence. Elin Öberg Mårtenzon verzorgt een keynote over Tengai, een social interview robot, die exclusief tijdens RTE19 voor even in Nederland te bewonderen zal zijn! Daarnaast zal Maarten Lens-FitzGerald je in zijn verhaal meenemen in de wereld van voice.

Naast deze keynotes zijn er nog liefst 27 breakout-sessies en vele demo’s, waardoor dit de ideale dag is om je te laten inspireren op het gebied van recruitment tech. Het programma, dat wekelijks wordt geüpdate, vind je hier.

Wacht dus niet langer en bemachtig snel jouw ticket voor hét event op 21 november over de recruitmenttechnologie van morgen!

Twijfel je nog om naar het Recruitment Tech Event 2019 te komen? We geven 7 redenen waarom je niet hoeft te twijfelen:

7 redenen om je nú in te schrijven voor het Recruitment Tech Event 2019 en jouw recruitment te boosten

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER