Demo’s

Op 22 november 2018 kun je tijdens het Recruitment Tech Event 2018 op de demo spots meer dan twintig demo’s bekijken. In onderstaand interactief en doorzoekbaar overzicht vind je zo’n 80% van het aanbod.

LeverancierDemoCategorieOmschrijving
OTYSEen ijzersterke werkenbij-websiteRecruitmentsitesEen werkenbij-website gekoppeld aan je recruitmentsysteem is de ultieme kracht achter een succesvol recruitmentproces. Een werkenbij-website is niet alleen een ontzettend handig hulpmiddel voor het beheren van vacatures, het is daarnaast een hulpmiddel voor employer branding waardoor kandidaten een indruk krijgen hoe het is om bij jouw bedrijf te werken. Met een werkenbij-site staat de werving van nieuw talent op nummer 1, de rest is bijzaak.

In deze demo laten we je het beste van twee werelden zien: een wervende en knallende werkenbij-website gekoppeld aan een gebruiksvriendelijk recruitmentsysteem.
OTYSWaarom OTYS Go! leuker én sneller werktRecruitmentsystemenMet een recuitmentsysteem wordt het recruitmentproces geoptimaliseerd en grotendeels geautomatiseerd, waardoor meer aandacht aan klant en kandidaat geschonken kan worden. Hierdoor worden er niet alleen meer, maar ook betere matches gemaakt.

Wij laten in deze demo zien waar OTYS allemaal toe in staat is in de breedste zin van het woord. Ontdek onder andere hoe je eenvoudig vacatures kunt multiposten, hoe CV’s in enkele secondes worden uitgelezen, hoe uitgebreide rapportages je de bron van herkomst van kandidaten laten zien, hoe... Teveel om op te noemen!
OTYSOTYS Real Time: videochatVideo recruitmentHet gebruik van video in ons leven neemt een steeds belangrijkere rol in. Op een laagdrempelige manier is het mogelijk om elkaar face-to-face te zien, ongeacht waar je bent. Het is daarom niet gek dat het gebruik van video in recruitment steeds populairder wordt en meer dan ooit wordt ingezet.

Tijdens deze demo laten we een van onze nieuwste functionaliteiten in OTYS Go! zien: videochat, een module die je in staat stelt om te videochatten met collega’s én kandidaten.
HROfficeEen ATS die doet wat het moet doenRecruitmentsystemenTijdens onze demo's nemen we je mee in de wereld van HROffice Recruitment. Het lijkt wellicht vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet; een ATS die doet wat het moet doen zodat jij als recruiter optimaal je werk kan uitvoeren. Geen poespas of onnodige functionaliteiten die uiteindelijk je werk niet verbeteren. Binnen ons ATS is alles erop gericht om je kernprocessen zo goed mogelijk te ondersteunen. Ervaar het zelf met onze bevlogen expert Daan die je met veel passie en een grote glimlach graag alles uitlegt.
HROfficeErvaar het gemak van een recruitmentsiteRecruitmentsitesTijdens onze demo laten wij de kracht van een werken-bij-website zien. Een werken-bij-site is namelijk meer dan alleen een plek voor het plaatsen van vacatures. Het is de manier om jouw employer brand te versterken en te laten zien wie jij als organisatie bent. Op 22 november laten wij jou alle voordelen van het hebben van een werken-bij-website zien en staan wij klaar voor al jouw vragen. Onze collega Daan van Houten legt met liefde alle mogelijkheden voor jouw organisatie uit en maakt je wijs in de wereld van de recruitmentsites.
HROfficeBegrijpbare data met HROffice InsightsData en DashboardsNet zoals de techniek, verandert de arbeidsmarkt razendsnel. Dit maakt je als recruiter steeds afhankelijker, wat soms best confronterend kan zijn. Zoveel verschillende tools, campagnes en dashboards die jij moet begrijpen. Omdat data driven recruitment de toekomst is, maken wij data voor iedereen begrijpbaar. Dus ook voor degene die geen ervaring hebben met marketing, campagnes en data. Wil je weten hoe wij dat doen? Onze Data Analist Lukas Heeren legt het je 22 november tijdens de demo uit!
TextkernelProfiteer van de voordelen van recruitmentsoftwareMatching, Search & CV-parsingSlimme software helpt onderdelen van het recruitmentproces te automatiseren, waardoor je tijd bespaart en meer vacatures kunt vullen, in minder tijd.

Creëer een waardevolle talentpool met behulp van onze krachtige cv-parser Extract. De Apply-with widget maakt mobiel solliciteren heel eenvoudig en zorgt voor een feilloze candidate experience. Textkernel’s semantische zoek-, sourcing- en matchingsoftware helpen je vervolgens de juiste kandidaten te vinden door geautomatiseerd synoniemen en gerelateerde termen voor te stellen op basis van je zoekopdracht. Daarmee gaat de tooling verder dan zoeken met slechts keywords en Boolean. Of je nu profielen matcht aan een vacature of vice versa: je bepaalt zelf welke termen je wel en niet aan je zoekopdracht toevoegt. Zo blijf je altijd zelf in control.
TextkernelMeer omzet, met minder kandidatenData en DashboardsDat er schaarste is aan goede kandidaten behoeft al lang geen toelichting meer. Maar, schaarste betekent niet automatisch dat je als recruiter meer kandidaten nodig hebt. Want waarom niet meer doen met de kandidaten die je al kent? Nadat je een goede kandidaat hebt geplaatst, kun je met behulp van Jobfeed eenvoudig en snel je andere voorgestelde kandidaten plaatsen op openstaande vacatures in de markt.

Krapte betekent ook dat jij niet de enige bent die met een goede kandidaat in gesprek is. Door handig gebruik te maken van data over de online vacaturemarkt help je jouw topkandidaat niet aan één, maar aan meerdere interviews. Bij klanten of bij prospects. Zo vergroot jij ook nog eens je business.
RecruitNowSneller matchen voor intercedentenUitzendsoftwareRecruitNow | Cockpit is dé online recruitmentsoftware waarmee de uitzendbranche nog efficiënter en effectiever kandidaten matcht met vacatures. Met handige tools als match suggesties, cv generator en talent pools bespaar je tijd tot plaatsing en advertentiekosten. Live een kijkje krijgen binnen RecruitNow | Cockpit? Kom langs bij onze stand.
InGoedeBanen.nlDatadriven campagnemanagementMultipostingLeer gecentraliseerd vacatures uitzetten

Wil je meer weten over Automated Jobposting? Kom langs onze stand en wij demonstreren je een snelle, krachtige manier om je recruitment te stroomlijnen met hoge kwaliteit en professionele ondersteuning. Werken met IGB is zeer eenvoudig en geschikt voor alle kanalen.

Ook kan je bij onze stand terecht voor Programmatic Jobmarketing, waarbij je campagnematig vacatures kan uitzetten. Bekijk ons nieuwe dashboard dat vanuit de marketinggedachte is gemaakt. Campagnes zijn in te richten naar eenheid (branch, regio, functiegroep) waardoor je zeer strak sturing kan geven aan je recruitment proces en het inzicht in CPC of CPA duidelijk en overzichtelijk wordt.
CarerixCarerix voor Werving en SelectieRecruitmentsystemenOntdek hét flexibele recruitmentsysteem voor werving & selectiebureaus. Alle procedures en commerciële activiteiten in één oogopslag inclusief innovatieve partner integraties.
CarerixCarerix voor DetacheerdersRecruitmentsystemenZie hoe u kunt werven, selecteren en plaatsen vanuit één systeem; maar ook contracten genereren, urenregistraties verzorgen en het facturatieproces aansturen. Inclusief innovatieve partner integraties.
CarerixCarerix voor WerkgeversRecruitmentsystemenErvaar hoe u uw service richting leidinggevenden en medewerkers kunt verhogen. Biedt een optimale candidate experience en vergroot uw talentpool met professionele recruitment instrumenten.
CompanyMatchCompanyMatch integreren in uw careersiteRecruitmentsitesOp basis van een intelligent algoritme, heeft CompanyMatch een innovatieve oplossing ontwikkeld waarmee werkzoekenden zichzelf kunnen matchen met werkgevers op basis van Cultural Fit.

CompanyMatch Engage is een snelle en eenvoudige oplossing om de matchtechnologie van CompanyMatch te integreren in uw career site. CompanyMatch Engage converteert anonieme werkzoekenden naar gematchte kandidaten.

Kandidaten ontdekken hun persoonlijke match met uw Employer Brand, zonder uw website te verlaten. CompanyMatch Engage is standaard fraai vormgegeven in CompanyMatch stijl. Werkgevers met een Premium abonnement hebben de mogelijkheid om CompanyMatch Engage op te maken in hun eigen corporate huisstijl.
CompanyMatchSolliciteren met CompanyMatchE-assessments, tests & predictive recruitmentLaat de kandidaat zijn CompanyMatch meesturen en krijg zicht in de Cultural Fit met uw organisatie!

CompanyMatch Apply sluit perfect aan bij CompanyMatch Engage. Door CompanyMatch Apply te integreren in uw sollicitatieformulier kunnen kandidaten eenvoudig hun persoonlijk CompanyMatch meesturen met de sollicitatie. CompanyMatch Apply is eenvoudig te installeren in uw sollicitieformulier. De recruiter of hiring manager krijgt krijgt hiermee nog vo?o?r het sollicitatiegesprek inzicht in de waarden, motivatoren en match van de sollicitant.

De resultaten worden zichtbaar gemaakt in uw Applicant Tracking System. CompanyMatch Apply is eenvoudig te koppelen aan uw ATS.
BullhornDemonstratie van het Bullhorn ATSRecruitmentsystemenIn deze demo laten we je zien wat het Bullhorn ATS voor jou kan betekenen. Zowel voor corporates als recruitmentbureaus kan ons ATS jouw helpen om je recruiters productiever te maken.
BullhornOnboarding: stop met papieren processenOnboardingOnderdeel van het Bullhorn ATS is Onboarding. Bullhorn Onboarding is een elektronisch document management platform dat speciaal is ontworpen om recruitmentbureaus de handmatige data invoer en papieren documentatie uit handen te nemen. Met deze beveiligde portal maak je zoveel formulieren als je klanten verlangen, worden reeds bekende kandidaatgegevens automatisch ingevuld, en lever je zo een zeer professionele candidate experience.
Intelligence GroupDoelgroepenDashbboardData en DashboardsActuele informatie over uw doelgroep in één dashboard. Meer dan 100 klanten zijn u al voorgegaan, ontdek wat het DoelgroepenDashboard concreet voor u kan betekenen op RTE18.