Demo’s

Op 21 november 2019 kun je tijdens het Recruitment Tech Event 2019 op de demo spots meer dan veertig demo’s bekijken. Onderstaand interactief en doorzoekbaar wordt binnenkort aangevuld.

LeverancierDemoCategorieOmschrijving
BrockmeyerDe meest complete datatool van EuropaData en DashboardsGa zelf aan de slag met datagedreven recruitment. Met Jobmarketing Pro biedt Brockmeyer je de meest complete data recruitmenttool van Europa!

Maak een gratis account aan en krijg toegang tot doelgroepenkennis van Intelligence Group, performance data van 2.000+ (job)sites en de Vacatureverbeteraar. Met Jobmarketing Pro kan jij jouw ideale kandidaat bereiken én verleiden!
BullhornKandidaat Onboarding met Bullhorn OnboardingBullhorn Onboarding is een digitaal platform voor het managen van documenten dat speciaal voor bureaus is ontwikkeld. Het handmatig invoeren van gegevens en frustratie rondom papieren documenten is hiermee verleden tijd.

Door het onboarding proces van begin tot eind te stroomlijnen, kun je talenten op elk moment en op elke locatie laten starten. Verstuur documenten in slechts enkele kliks, houd de status in de gaten en stuur herinneringen naar kandidaten. Allemaal vanuit hetzelfde dashboard.
BullhornBullhorn ATS voor bureaus: 8000+ klanten Uitzendsoftware Maak betere beslissingen, verbeter de verkoop en recruitment productiviteit en beheer het volledige werving- en selectie proces vanuit één systeem. Dit kan met het Bullhorn applicant tracking systeem voor bureaus.
BullhornBullhorn Connexys: ATS op Salesforce Recruitmentsystemen In deze demo tonen we de kracht van ons recruitmentsysteem op het krachtige platform van Salesforce. Voor zowel bureaus als corporates is dit het meest flexibele en schaalbare recruitmentplatform op de markt.
Carerix Out-of-the-box recruitmentwebsites Recruitmentsites Recruitmentsites of werken-bij-websites draaien om VVBB; Vinden, Verleiden, Boeien en Betrekken. Ontdek hoe je met Carerix makkelijk state-of-the-art websites creëert, inclusief voor de recruitmentbranche geoptimaliseerde plug-ins. Volledig ontzorgd, verzekerd van de laatste updates.
Carerix Vervul vacatures met eigen talenten Recruitmentsystemen In de huidige krappe arbeidsmarkt loont het meer om bestaand talent te behouden, dan nieuwe te zoeken. Met Minggo Total Talent Acquisition van Carerix manage je niet alleen je vaste medewerkers, ook flexibel talent en mobiliteit is geïntegreerd in één systeem. Benieuwd hoe Minggo Total Talent Acquisition jouw organisatie kan helpen groeien? Kom langs voor een demo.
Carerix Groei met Carerix Uitzendsoftware Vanuit één systeem werven, selecteren en plaatsen. Maar ook contracten genereren, urenregistraties verzorgen en het facturatieproces aansturen. Heb alle procedures in één oogopslag in beeld en houd eenvoudig zicht op alle commerciële activiteiten binnen jouw organisatie. Ontdek de vele mogelijkheden van Carerix
CompanyMatchPre Hire Activation op basis van Culture FitPre Hire ActivationOp zoek naar gekwalificeerde kandidaten? Dat treft, daar helpen we je mee! Kandidaten solliciteren niet voordat ze zijn overtuigd van de 'klik' met je organisatie. Activeer en converteer het beste talent in de Candidate Journey op basis van Culture Fit. Loop even langs en wij laten in de demo een klantcase zien met concrete kpi's. Ervaar de directe bijdrage van CompanyMatch in je recruitment funnel, van oriëntatie tot hire.
Wist je dat wanneer je aan de slag gaat met CompanyMatch je werkgeversmerk direct zichtbaar en matchbaar is voor meer dan 275.000 kandidaten? Belangrijker nog, met CompanyMatch Engage vergroot je direct de interactie met anonieme career site bezoekers met minimaal 15%!
CompanyMatchDoorsight: medewerkertevredenheid nieuwe stijlMTO, medewerkertevredenheid Voor de 'Elke dag beter werkgevers' van Nederland. Doorlopend verbeteren met de slimme opvolger van het medewerkersonderzoek in de Employee Journey. Loop langs en laat je informeren over Doorsight aan de hand van twee klantcases: Adecco en Luba. Adecco verbeterde zijn eNPS met 20 punten in 1 jaar tijd!

Begrijp de organisatie van vandaag en werk aan de organisatie van morgen. Direct zicht op employee sentiment en eNPS. Van sollicitatie tot en met vertrek. Bespaar tijd en geld, weg met de tijdrovende en weinig zeggende onderzoeken en rapporten.
EmplyEmply hire introduceert nieuwe ATSOnboarding en ATSEmply komt oorspronkelijk uit Denemarken en is nu 5 jaar actief in Nederland. In november introduceert Emply een geheel nieuw ATS. Wil jij zien hoe Emply complexe recruitmentprocessen eenvoudig maakt en een optimale gebruikerservaring creëert voor de recruiter en de vacaturehouder? Plan dan een DEMO op de stand.

Het team van Emply vertelt je graag meer over:
• Teambeoordelingen
• Recruitment Automation
• Het nieuwe solliciteren
• Onboarding
FlipbaseVideo in het sollicitatieproces Video recruitment Bied kandidaten de mogelijkheid om eruit te springen met video!

Wij laten je zien hoe je video op meerdere manieren binnen je huidige recruitmentsysteem en workflow in kunt zetten.

Hierdoor wordt het werven van kandidaten sneller, eenvoudiger en bovenal eerlijker.
FlipbaseEmployer & Culture Branding met video Video recruitment Geef werkzoekenden een kijkje achter de schermen met authentieke en persoonlijke video content.

Wij laten je zien hoe je samen met je collega's video content kunt creëren, beheren en publiceren.

Hierdoor trek je al vroeg in het proces het juiste talent aan, die blijft.
GeniusMindsDigitale Transformatie huidige WerkenBij Recruitmentsites Transformeer je recruitmentsite naar de digitale recruitmentsite van de toekomst. Traditionele recruitmentsites zijn statisch en niet kandidaat vriendelijk, hoe creëer je de ultieme kandidaat experience op de huidige werkenBIJ? Op de stand van GeniusMinds kun je zelf ervaren "Seeing is Believing" hoe de AI technologie van GeniusMinds voor de ultieme kandidaat experience zorgt met als resultaat het werven van nieuwe collega's.
GeniusMindsAI chatbot Big Five analyse linguïstiek Bots GeniusMinds heeft unieke AI chatbot technologie ontwikkeld om kandidaten binnen 1 minuut te screenen op de Hard en Soft Skills (Big Five rapport) op de WerkenBij site. Daarnaast helpt de AI chatbot technologie om de kandidaat te helpen bij het vinden van de juiste vacatures. Kandidaten krijgen een persoonlijke digitale assistent op de WerkenBij site.
GeniusMindsSolliciteren - AI advertentie technology Recruitment marketing & programmatic job advertising Een advertentie toont een AI chatbot dialoog waarmee zowel actief- als latent-werkzoekenden bereikt worden. In deze advertentie krijgt een kandidaat de mogelijkheid door vacatures te zoeken waarbij automatisch – op basis van de gevoerde, korte, dialoog in de chat – gematched wordt zodat de best passende vacatures als eerste getoond worden.
HROfficeATS systeem Recruitmentsystemen Het Applicant Tracking System (ATS) van HROffice is zeer gemakkelijk in gebruik. Het automatiseren van publicaties van vacatures, verwerken van sollicitaties en de afhandeling staan hierin centraal. Dit zorgt voor een optimaal proces, de beste candidate experience en de beste kansen om toptalent aan te trekken. Binnen het ATS heb je een helder overzicht van alle openstaande vacatures, bijbehorende sollicitanten en de fase van het proces waarin zij verkeren. Via HROffice Campaigns - geïmplementeerd binnen HROffice Recruitment - vind de meest relevante kanalen om vacatures te promoten en het beste talent aan te trekken zonder verspilling van budget.
HROfficeHR Analytics Data en DashboardsNet zoals de techniek, verandert de arbeidsmarkt razendsnel. Dit maakt je als recruiter steeds afhankelijker, wat soms best confronterend kan zijn. Zoveel verschillende tools, campagnes en dashboards die jij moet begrijpen. Omdat data driven recruitment de toekomst is, willen wij data begrijpbaar maken. Daarom is HROffice Insights ontwikkeld, zodat jij als recruiter zonder enige kennis van data toch kan werken met data. HROffice Insights is één interactief recruitment dashboard en beschikt over de informatie die alleen écht relevant is voor jou als recruiter.
HROfficeHROffice Connect Data en DashboardsDe kracht van HROffice zit hem in het verbinden en optimaliseren van de gehele HR-keten. Dit doet HROffice met het vooruitstrevende HROffice Connect. Van een werken-bij-website tot on- en offboarding, van sollicitatie tot planning en urenregistratie, HROffice biedt voor het gehele HR-proces dé oplossing.
IGBAutomated Jobposting Multiposting Automated Jobposting biedt de mogelijkheid om vacatures goed, snel en meetbaar te publiceren. Op welke kanalen dit gebeurt, is natuurlijk afhankelijk van de arbeidsmarktdoelgroep. Wat en hoe we dat doen, stemmen we altijd af met onze klanten. Samen bepalen we per kanaal de optimale inrichting. Het postingproces wordt vervolgens zo automatisch mogelijk ingericht.

Met Automated Jobposting van IGB heb je:

* zelf de controle.
* kwalitatief de beste posting.
* een goede prijs-/kwaliteitverhouding.
IGBProgrammatic Jobmarketing Recruitment marketing & programmatic job advertising Programmatic Jobmarketing van IGB is het eerste platform in Nederland dat klanten in staat stelt om zelf campagnematig grotere aantallen vacatures met een hoge doorloopsnelheid volledig automatisch te publiceren. Op basis van data, budgetten en marketingresources bepalen we samen hoe campagnes worden ingericht. Campagnes zijn heel flexibel in te richten naar vakgebied, regio of opdrachtgever. Zo krijg je optimaal inzicht in de uitgaven en opbrengsten per campagne, kanaal en vacature. Vooraf campagnedoelen opstellen, plaatsingsbudgetten bepalen en het succes van wervingen altijd inzichtelijk: dat zijn de voordelen van Programmatic Jobmarketing. Resultaten worden gemeten in cost per click, cost per applicant en/of cost per hire.

Met Programmatic Jobmarketing van IGB kun je:

* zelf campagnes starten.
* wervingen meten en inzichtelijk krijgen.
* slimmer werven.
Imagine PeopleVideoPodiumVideo recruitmentHet VideoPodium is een studio van 1m2 waar kandidaten zich beter kunnen presenteren. In een video kan je namelijk laten zien wie je echt bent. Het VideoPodium biedt de mogelijkheid om zelf en snel hoogwaardige video's op te nemen. Hierdoor worden kandidaten goed gepresenteerd en dus beter geselecteerd.

Het VideoPodium is gebaseerd op 3 stappen: SHINE - RECORD - SHARE. Zo eenvoudig en slim kan het zijn!
Intelligence GroupSlim werven met het DoelgroepenDashboard Data en DashboardsIn deze demo laten we zien hoe het DoelgroepenDashboard jouw recruitment slimmer, sneller en beter kan maken.

Ben je zoek naar een manier om vacatures sneller te vervullen met behulp van recruitment data? Of naar informatie over je doelgroep om betere vacatureteksten te schrijven? Of wil je inzicht krijgen in de schaarste in jouw (regionale) arbeidsmarkt en dit gebruiken als verantwoording naar interne en externe klant? Dat kan met online doelgroep- en marktinformatie in het DoelgroepenDashboard.
Intelligence GroupSuccesvoller internationaal wervenData en DashboardsIn deze demo laten we zien hoe je succesvoller internationaal kunt werven met het European Recruitment Dashboard.

Ben je op zoek naar relevante en verrassende informatie over jouw doelgroep om onderbouwde wervingskeuzes te maken in Europa? Of naar informatie om moeilijk invulbare vacatures in te vullen met potentieel talent uit Europa? Of ben je juist op zoek naar objectieve informatie om jouw employer brand te versterken? Het European Recruitment Dashboard geeft alle relevante informatie over jouw internationale doelgroep om slimmer en effectiever te werven.
MarksmenHet ultieme recruitment dashboardData en DashboardsDashboarding is meer dan het simpelweg het uitdraaien van mooie grafieken. Hoe knoop je bijvoorbeeld Google Analytics en je ATS aan elkaar op een individueel niveau zodat je verder kan kijken dan sollicitaties. Hoe voorkom je dat je stuurt op ‘vanity metrics’, welke metrics zijn wel van belang en relevant voor het optimaliseren van je recruitmentproces. Hoe zorg je ervoor dat je inzichten snel en makkelijk kan verkrijgen.
MarksmenSlim gebruikmaken van feedmanagementData en DashboardsHoe zorg ik ervoor dat mijn vacatureteksten zijn geoptimaliseerd? Welke variant van je vacaturetitel werkt beter en hoe ga ik om met vacatures die van toepassing zijn voor meerdere vestigingen of locaties? De feedmanager van Marksmen helpt je om gemakkelijker en slimmer met (feed-based) jobmarketing campagnes aan de slag te gaan zonder tussenkomst van een developer.
MrWorkBouw je talent pipeline met MrWork!RecruitmentsystemenMet de MrWork Recruitment Technologie bouw je je talent pipeline. MrWork helpt je om je candidate journey op de juiste manier in te richten en de directe lijn die je hebt met je doelgroep zo effectief mogelijk te benutten. Bereik je doelgroep op de meest effectieve manier. Meer weten? Kom langs voor een demo bij onze stand.
MysolutionMaak het verschil met een modern ATSRecruitmentsystemenErvaar ons op Salesforce gebaseerde ATS. Weg met Excel en plakbriefjes! Wij bieden recruiters een software oplossing die voelt als een persoonlijke assistent.
Zo biedt de software een overzichtelijke to do lijst en inzicht in de statussen van opdrachten en kandidaten. Een Applicant Tracking System (ATS) waarmee je kandidaten kunt registreren en volgen in het proces. Houd overzicht over je kandidaten door gemakkelijk te zoeken in de database en communiceer snel via de WhatsApp integratie. Kom langs voor een demo en zie hoe recruitmentsoftware jou tijd kan besparen! Tijd die jij kunt gebruiken voor de kandidaat.
OnRecruitCandidate Journey TrackingData en Dashboards'Tracking' en 'measurement' van de volledige 'candidate journey' geeft recruitment organisaties de mogelijkheid om hun ROI uit online investeringen te optimaliseren, en inzicht te krijgen in welke kandidaten openstaan voor een nieuwe uitdaging op basis van online gedrag. Tijdens de demo laten we zien hoe we een kandidaat data-set opbouwen, welke inzichten dit oplevert in ons recruitment dashboard, en hoe je bestaande kandidaat profielen in de ATS kan verrijken met online activiteiten.
Interessant? Kom langs bij onze booth om kennis te maken!
OnRecruitJob-Campaign strategy & automationRecruitment marketing & programmatic job advertisingWhat does it take to reach your target audiences, and what online channels are contributing to success? Online investments are significant to reach your candidates in our highly candidate driven market, although which channels actually attribute to applications, qualified candidates, and what percentage is converted into a hire or placement? In this demo we will show you how to optimize your reach and how to optimize KPI's like CPA and CPH based on our attribution and funnel insights.
Sounds interesting? Drop by our booth for a conversation!
RecruitNowDé frontoffice software voor staffersUitzendsoftwareNog nooit waren er zoveel vacatures als nu. Het vervullen daarvan is een steeds grotere uitdaging. Daarom zoeken we oplossingen die het matchen van hoge volumes makkelijker en sneller maken. Die gebruiksvriendelijk en slim zijn. Waarmee je vanuit één systeem je processen optimaliseert en daardoor efficiënter werkt dan ooit. En alles met als uitgangspunt de mensen die er mee werken: de intercedent. RecruitNow | Cockpit is dat. En nog véél meer.
TalmarkEmployer branding receptEmployer brandingEffectieve en onderscheidende Employer Branding. We demonstreren een aantal best practices. En we delen ons eigen recept en onze 'employer brand proposition pyramid'. Een in de praktijk bewezen methodiek.
Talmark8 geheimen succesvolle RecruimentsitesRecruitmentsitesOntdek de 8 geheimen van een succesvolle recruitment/career website. Aan de hand van gerealiseerde voorbeelden uit de praktijk nemen we je mee langs mooie voorbeelden.
TalmarkRecruitment campagnes met resultaatSocial Media RecruitmentHet juiste creatief communicatieconcept, de juiste mediakanalen en prikkelende advertenties. We laten je zien hoe je dat aanpakt aan de hand van een aantal lopende en succesvolle campagnes.
TextkernelMeer omzet, met minder kandidatenData en DashboardsDat er schaarste is aan goede kandidaten behoeft al lang geen toelichting meer. Maar, schaarste betekent niet automatisch dat je als recruiter meer kandidaten nodig hebt. Want waarom niet meer doen met de kandidaten die je al kent? Nadat je een goede kandidaat hebt geplaatst, kun je met behulp van Jobfeed eenvoudig en snel je andere voorgestelde kandidaten plaatsen op openstaande vacatures in de markt.

Krapte betekent ook dat jij niet de enige bent die met een goede kandidaat in gesprek is. Door handig gebruik te maken van data over de online vacaturemarkt help je jouw topkandidaat niet aan één, maar aan meerdere interviews. Bij klanten of bij prospects. Zo vergroot jij ook nog eens je business.
TextkernelDe voordelen van recruitment automationMatching, Search & CV-parsingSlimme software helpt onderdelen van het recruitmentproces te automatiseren, waardoor je tijd bespaart en meer vacatures kunt vullen, in minder tijd.

Creëer een waardevolle talentpool met behulp van onze krachtige cv-parser Extract. De Apply-with widget maakt mobiel solliciteren heel eenvoudig en zorgt voor een feilloze candidate experience. Textkernel’s semantische zoek-, sourcing- en matchingsoftware helpen je vervolgens de juiste kandidaten te vinden door geautomatiseerd synoniemen en gerelateerde termen voor te stellen op basis van je zoekopdracht. Daarmee gaat de tooling verder dan zoeken met slechts keywords en Boolean. Of je nu profielen matcht aan een vacature of vice versa: je bepaalt zelf welke termen je wel en niet aan je zoekopdracht toevoegt. Zo blijf je altijd zelf in control.
TigrisRecruitment in de flexbrancheRecruitmentsystemenLaat je door het systeem helpen, of zelfs: laat het systeem voor je werken. Richt Tigris naar eigen wens in en verlies niets meer uit het oog door optimaal in contact te blijven met je opdrachtgevers en opdrachtnemers.
Doordat er steeds meer vacatures- en minder goede kandidaten zijn, wordt het steeds belangrijker om geen kans uit het oog te verliezen. Goed contact met opdrachtgevers en opdrachtnemers is daarom essentieel. Dagelijks moet je veel balletjes tegelijk in de lucht houden. Dit vraagt om een overzichtelijk systeem dat je helpt en herinnert aan de taken die je dagelijks moet uitvoeren. Krijg volledig inzicht in de status van de kandidaat of opdrachtgever.
Een systeem dat op het juiste moment aan je vertelt wat je moet doen, waardoor je altijd in control bent.
Natuurlijk stopt het uitzendproces niet wanneer de kandidaat is geplaatst. Het optimaal begeleiden van de kandidaat tijdens de plaatsing is minstens zo belangrijk. Tigris helpt je erbij om op de juiste momenten voortgangsgesprekken in te plannen, kandidaten te helpen met eventuele opleidingen en certificaten of een herinnering te geven wanneer de uren niet op tijd zijn ingevoerd door de werknemer.
TigrisRecruitment & Backoffice op 1 platformData en DashboardsStel als intermediair of backoffice dienstverlener eenvoudig de juiste kostprijsmodellen samen, zodat salarissen en facturen op een correcte manier kunnen worden verwerkt. Toch een fout gemaakt? Een correctie is zo uit te voeren.
Correcte verloning en facturatie is essentieel voor het vertrouwen dat opdrachtnemers en opdrachtgevers in je hebben. Wanneer dit niet tijdig of op een correcte manier gebeurt, leidt dit tot ergernissen. Bij herhaling kan dit zelfs tot verlies van een kandidaat of opdrachtgever leiden. Dit maakt de backoffice een belangrijk onderdeel van de totale klantbeleving. Of facturen en uitbetaalde salarissen kloppen, is naast de invoer van de gewerkte uren afhankelijk van het correct naleven van wet- en regelgeving. Doordat de kennisgeving van de meest recente wet- en regelgeving is geborgd binnen Tigris, kun je erop vertrouwen dat elke factuur en salarisbetaling klopt.
ValidataPersoneelsscreening geautomatiseerdScreeningValidata is marktleider in Nederland op het gebied van screenings. Wij creëren snelle, simpele en veilige software-oplossingen om besluitvormingsprocessen te versnellen, waarbij integriteit en transparantie centraal staan. In onze demo tonen wij het gemak van ons digitale screeningsproces, zowel vanuit de gebruiker als vanuit de kandidaat.”
VarbiVarbi ATS Recruitmentsystemen Kom kijken hoe het gebruiksvriendelijke en tijdbesparende recruitment systeem van Varbi werkt. Varbi heeft 500 klanten en wordt gebruikt door 50.000 recruiters en managers. We laten ook de nieuwste features zien in Varbi ATS!
VarbiVarbi video Video recruitment Met Varbi Video kunnen kandidaten solliciteren door een video in te spelen of een film te uploaden. Als recruiter krijg je meteen een duidelijke indruk van hoe iemand is, wat het hele recruitment proces ongetwijfeld versnelt!

Spreker

E-mail update van Recruitmenttech.nl

Ik ga akkoord dat Recruitmenttech.nl mij wekelijks op de hoogte houdt via de e-mail update. Ik kan me op ieder moment weer afmelden.