In september werd bekend dat Bert Koning terugkeerde bij OTYS als COO. Bij het internationaal opererende softwarebedrijf houdt Koning zich bezig met sales, operatie en de positionering van de verschillende OTYS-producten en diensten. Recruitment Tech TV gaat in gesprek met hem over zijn terugkeer en de plannen van de organisatie.

Terugkeer

Na vier jaar managing director te zijn geweest van OTYS en een aantal omzwervingen bij onder meer WCC Smart Search & Match, keert Bert Koning terug in het bedrijf. Tezamen met Jorrit Blok, CEO van OTYS, en de andere directieleden zal Koning de expansie van OTYS leiden en de organisatie efficiënter maken. Hij neemt twintig jaar kennis en ervaring mee op het gebied van employment, sales en technologie. Deze kennis en ervaring zal de mondiale positie van OTYS als dienstverlener in innovatieve technologische recruitmentoplossingen versterken.

Prettig

Bert Koning is blij met zijn terugkeer, zo vertelt hij in gesprek met Martijn Hemminga. “Het is nieuw, maar ook vertrouwd. Die combinatie is erg prettig moet ik zeggen.” Hij is ambitieus bij OTYS. “OTYS loopt eigenlijk altijd voorop in technologische ontwikkelingen en dat willen we ook blijven doen.” Bert Koning gaat in onderstaande video dieper in op OTYS, de rol van technologie in recruitment en de positie van Nederland in de recruitment- en HR-markt.

Over OTYS

De producten die OTYS aanbiedt variëren van state-of-the-art websites en jobboards tot aan een volledig geïntegreerd recruitmentsysteem gekoppeld aan mobiele applicaties. De software van OTYS is web-based en dus altijd en overal toegankelijk. De 10.000 wereldwijde OTYS gebruikers zijn o.a. recruiters, werving & selectie bureaus, uitzendbureaus, detachering, corporate HRM en vacaturebanken.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER