Ook deze partners zijn aanwezig op 9 juni tijdens Demo_Day 2022

De eerste namen van Demo-partners van Recruitment Tech Demo_Day op 9 juni 2022 zijn al bekend gemaakt: UbeeoOTYSRecruitionHireslim, Virtual Sales Recruiter, Mysolution, Varbi, Cammio, Bullhorn, Ixly, Joboti, Carerix, Minggo, Intelligence Group Brainsfirst, Byner, Emply, Indeed, Jobilla, Recruitment Technologies, Actonomy, Aircall, Tigris, Litto en JobBoost.io. Lees hier welke volgende vijf organisaties present zullen zijn tijdens dit event. Dit jaar vindt Demo_Day als een gratis fysiek evenement plaats in de Van der Valk Utrecht.

Demo-partners 2022

Demo_Day is hét event om je concreet te oriënteren op de technologie om jouw recruitment van talent te versterken. De volgende organisaties die aanwezig zullen zijn op Demo_Day 2022 zijn:

Gratis aanmelden

Demo_Day richt zich op gebruikers van recruitmentsoftware en tot 26 mei kan jij je gratis aanmelden voor de ochtend of de middag.

Demo’s en demo talks

De naam Demo_Day zegt al waar het omdraait: demo’s van recruitmentsoftware. Meer dan 35 uiteenlopende leveranciers uit binnen- en buitenland tonen hun nieuwste oplossingen. Naast een expovloer waar leveranciers één-op-één demo’s geven, kun je ook demo talks volgen in een tweetal breakoutzalen. De volgende demo talks zijn al bekend, deze lijst wordt de komende weken verder aangevuld. Houd het programma in de gaten voor de tijden van de demo talks.

Ochtendprogramma

Middagprogramma

Wat kun je verwachten?

Bekijk hier de promovideo met beelden van de voorgaande offline editie van Demo_Day.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER