6 redenen om je nog aan te melden voor het Recruitment Tech Event op 9 juni in Utrecht!

Donderdag 9 juni vindt de 7e editie plaats van hét inspiratie-event over recruitmenttechnologie: het Recruitment Tech Event. Tegelijkertijd vindt het gratis event Demo_Day plaats waar je als bezoeker van het Recruitment Tech Event ook welkom bent. Waarom je nog snel een ticket voor het Recruitment Tech Event moet kopen voordat 27 mei het last minute tarief in gaat, lees je in dit artikel.

6 reden om je aan te melden voor RTE22

1. Keynote Award-winnaar YoungCapital

Tijdens het Recruitment Tech Event op 9 juni verzorgt YoungCapital een keynote over de virtuele vestiging van de toekomst. Chantal Janse en Daniel Visser lichten onlangs in een podcastinterview vast een tipje van de sluier. “We zien de voordelen van conversational automation om dat door de hele candidate journey te verweven. We hebben een case waarin we kandidaten na sollicitatie binnen een uur aan een baan hebben geholpen,” zegt Visser. “Het gaat ons er ook juist om dat recruiters het waardevolle werk kunnen doen”, voegt Janse toe. “Waar krijgen mensen energie van, waar kunnen zij het verschil maken?”

2. Keynote tech expert Jarno Duursma

Zonder onze digitale middelen en slimme software, cloud diensten en snelle devices kunnen we ons werk bijna niet doen stelt Jarno Duursma. Maar in de snel digitaliserende wereld blijft persoonlijk contact en de menselijke maat de doorslaggevende factor voor succes te zijn. In zijn afsluitende keynote tijdens het Recruitment Tech Event 2022 op 9 juni 2022 neemt Jarno Duursma je in sneltreinvaart mee in hoe we in een wereld die snel digitaliseert toch de menselijke maat kunnen behouden.

3. Hosts Annemarie van Campen & Teddy Dimitrova

In 2020 was Annemarie van Campen al host van de online editie van het Recruitment Tech Event. Teddy Dimitrova heeft in 2021 de online editis van Demo_Day Europe en Demo_Day Nederland gepresenteerd. Dit jaar leiden ze het Recruitment Tech Event samen. Annemarie als centrale host op het podium en Teddy die de interactie met de zaal in goede banen leidt.

4. Talkshows over actuele tech thema’s

Plenair worden tijdens diverse talkshows onder leiding van Annemarie van Campen actuele zaken en trends besproken over recruitment en technologie. Denk hierbij aan thema’s als trends, digital transformation en effectief werven en selecteren. Als publiek kun je ook jouw vragen voorleggen en stemmen in polls.

5. Verdiepende breakouts

Naast het plenaire programma zijn er drie breakout rondes waar je kunt kiezen uit verdiepende sessies. Van cases van o.a. IKEA, CareerControl en van nes + plaisier tot sessies over thema’s als GA4 (de nieuwe Google Analytics), procesoptimalisatie, online assessments en automations & AI matching. Als bezoeker van het Recruitment Tech Event stel je zelf jouw programma samen. Bekijk hier het hele programma.

6. Inhoud afwisselen met demo’s

Als bezoeker van het Recruitment Tech Event bezoek je ook de expo vloer van Demo_Day in de pauzes, lunch en netwerkborrel. Meer dan 30 verschillende leveranciers van recruitmenttechnologie presenteren op hun demo spots hun nieuwste oplossingen. Wissel de inhoudelijke sessies op RTE22 af met demo’s op Demo_Day en je gaat 9 juni na afloop geïnformeerd én geïnspireerd naar huis!

Meld je tot en met 26 mei nog aan voor reguliere tarief

Er zijn nog een paar plaatsen voor het Recruitment Tech Event, dus meld je nu aan voordat de ticketprijs na 26 mei omhoog gaat. Of kijk voor meer informatie op de event site.

Ik meld me aan voor het Recruitment Tech Event op 9 juni 2022

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER