Marksmen

MarksmenWelkom bij Marksmen, dé specialist in het bereiken en plaatsen van (potentiële) kandidaten. Wij gebruiken tech & data als spil om de meest relevante (online) recruitment vraagstukken inzichtelijk te krijgen. Wij laten data een verhaal vertellen, activeren en optimaliseren, dit komt tot uiting in ons Dashboard. Geen standaard dashboard, maar geheel op maat gesneden en voor iedereen uniek. Daarnaast zorgt de inzet van onze unieke marketing tooling er voor dat je enorm veel tijd en geld bespaart door een hele hoop te automatiseren. Bijkomstig voordeel jouw recruitment campagnes zijn een stuk efficiënter en meteen gepersonaliseerd. Al dit gepaard met een flinke dosis kennis en ervaring verzorgen wij een recruitment machine, een met rendement. ‘Nait soezen, moar deurbroezen’, zeggen we in Groningen. Wij pakken door.

Marksmen.nl


Demo talk 3A. Hoe je 100k gepersonaliseerde advertenties genereert binnen 1 minuut

Jouw online recruitment kan erg tijdrovend en kostbaar zijn, maar dit hoeft niet. Marksmen automatiseert dit door de ‘Dynamic Ad Generator’. Zo besparen we bij één van onze klanten meer dan 100 uren per maand. Door in enkele minuten honderden vacature-advertenties aan te maken en met enkele klikken op de knop een campagne live zetten. Bijkomstig voordeel: je spreekt je doelgroep aan met een persoonlijke boodschap en door de automatische set-up ben je helemaal efficiënt.

Spreker: Nynke Keuning, Lead Employer Branding Marksmen

Is een expert in employer branding. Neemt klanten mee, bedenkt creatieve concepten en creëert sterke campagnes. Tekent en schildert portretten. Rijdt motor en sport veel, van alle markten thuis dus.

 

Spreker: Achmad Mardjoeki, Growth Engineer Marksmen

Met een flinke dosis ervaring en kennis vanuit de consumenten marketing helpt hij een grote diversiteit aan bedrijven volwassen te worden op het snijvlak van data, tech en online. Kan veel, doet veel en heeft voor elk probleem een oplossing. Is een familiemens. Ontstresst door gitaar te spelen of een (fantasy)boek te luisteren.