Byner

Byner is ontwikkeld voor en door organisaties actief in detachering, consultancy en contractmanagement. Deze nieuwe app optimaliseert hun kernprocessen van lead tot factuur. Byner is gebouwd op het Salesforce platform en slaat een brug tussen marketing, sales, recruitment en delivery aan de ene kant, en backoffice aan de andere kant. Of het nu gaat om klantcontracten, opdrachtbevestigingen, resource planning, tijd- en onkostenregistratie, facturatie of rapportages, met Byner worden zaken first-time-right, efficiënt en compliant geregeld. Hierdoor kunnen bedrijven tijdens de gehele journey waarde toevoegen voor klanten, professionals en leveranciers en duurzame relaties met hen opbouwen.

Byner.com


Demo talk 3B. Realiseer 32% meer plaatsingen in 40% minder tijd

Hoe kom je altijd tijdig in contact met het juiste talent, bouw je duurzame relaties op met talent en benut je de eigen database optimaal? In deze sessie ontdek je hoe je dankzij Recruitment Marketing, Automatic Matching en slimme Automations met o.a. WhatsApp méér resultaat bereikt in minder tijd. Optimaliseer de hele candidate journey op één krachtig platform.

Spreker: Martijn Goedmakers, Account Executive Byner

Met zijn drive en kennis en ervaring in de branche weet Martijn als geen ander hoe je je kunt onderscheiden in uitzenden, detacheren en arbeidsbemiddeling en hoe technologie je daarbij helpt. Byner biedt voor deze branche een vertrouwd end-to-end platform om duurzame relaties op te bouwen met klant en talent in elke stap van hun journey.

Spreker: Rob Boersma, Directeur Jobrock

Rob Boersma is directeur van Jobrock, een toonaangevende, geïntegreerde recruitment marketing toolkit voor agencies om engagement met talent te starten op de plekken waar ze echt zijn. De tool stelt innovatieve recruitmentbureaus in staat om meesters te worden in hun vak door het effectief bereiken en binden van actieve en passieve kandidaten.