RecruitNow

RecruitNowHet is onze missie om bureaus in de flexbranche te laten groeien door futureproof te worden. Dat doen we door te helpen met een doordachte digitale strategie en de implementatie van onze slimme oplossingen die het dagelijkse werk een stuk makkelijker én leuker maken. In samenwerking met Nederlandse staffingorganisaties ontwikkelden we een krachtig platform waarin onze Cockpit ATS software, jobsites en online campagnes gekoppeld zijn.

recruitnow.nl


Demo talk 1A. & 7A. Jouw staffingbureau online, digitaal en AVG-compliant

Digitaliseren ingewikkeld? Niets is minder waar. Door slimme recruitmentsoftware (ATS), je recruitmentsite en online campagnes te koppelen in één krachtig platform maak ook jij jouw recruitmentproces online, digitaal en AVG-compliant. Hoe je dat doet en wat het jou oplevert, vertellen we je in deze breakout.

Spreker: Jeroen Wijninga, Sales Director

Jeroen WijningaMet ruim 20 jaar ervaring in de flexbranche kun je Jeroen Wijninga met recht een specialist noemen. En die kennis deelt hij graag. Jeroen neemt je mee in de huidige staat van het flexlandschap en vertelt hoe je er nu voor kunt zorgen dat jouw organisatie de winnaar van morgen is.

 

Spreker: Yori Boot, Senior Account Executive

Yori BootYori is geen onbekende in de recruitment branche: voordat hij bij RecruitNow kwam, was hij werkzaam bij Tempo-Team en MySolution. Hij kent de branche en houdt van de dynamiek.