Jobilla

Jobilla is dé oplossing voor de moderne recruiter. Met kandidaat gedreven wervingsmarketing maken we werven gemakkelijk en moeiteloos. Het concept is zo laagdrempelig en leuk voor de kandidaat waardoor de juist de gewilde latente kandidaten reageren. Bereik, activeer en neem vandaag nog de mensen aan waar u naar op zoek bent, met de beste kandidaat-gestuurde wervingsoplossing!

Jobilla.com/nl


Demo talk 4A. Bereik en activeer passieve kandidaten

Wij begrijpen helemaal dat jij de beste kandidaat wil werven. We helpen graag om deze talenten te vinden. Hoe pakken we dit aan? Door het gebruik van goede media, moderne marketing, technologie én de juiste boodschap komen op een laagdrempelige manier bij dé kandidaat voor jou. Geen standaard, gekopieerde motivatiebrief, maar met een grappig testje waarin de belangrijkste functie-eisen op een leuke manier worden gevraagd komt de kandidaat laagdrempelig in contact met jou!

Spreker: Selma Stevense-Bakker, Branchemanager Jobilla Nederland

Selma Stevense, JobillaSelma heeft jaren als apenverzorger gewerkt en veel ervaring opgedaan op het gebied van gedrag. Later de overstap gemaakt naar HR en ontdekte dat die ervaring van pas kwam in organisaties. Eind 2020 kwam Selma in contact met Jobilla uit Finland. Samen hebben ze onderzoek gedaan in Nederland en aansluitend in juni 2021 gestart met de Nederlandse vestiging. Inmiddels is Jobilla Nederland gegroeid naar 10 enthousiaste medewerkers die organisaties helpen bij het vinden van personeel.


Demo_Day aanbieding

Het starterspakket van 3 wervingscampagnes (3 vacatures) bieden wij aan met € 450,-
korting!

Daarnaast delen wij op de beurs cadeautjes uit, kom langs onze stand, boek een
gratis online demo voor een later moment en ontvang een cadeautje