Brainsfirst

Iedereen is een 8 of 9, de vraag is waarin. BrainsFirst maakt inzichtelijk wát iemand slim maakt en in welke context. Dat maakt nieuwe matches, carrièrepaden en re-skilltrajecten zichtbaar, zodat er geen kansen meer worden gemist. BrainsFirst biedt toegang tot 1 tool & taal voor de toekomst van talent én teams. Met de NeurOlympics games als basis: ‘s werelds eerste talent assessment dat een hele carrière meegaat. Bias-free, data-driven & science-based. Make every talent count.

www.brainsfirst.com


Demo talk 6A. De ideale match op basis van het brein

Een advocaat, luchtverkeersleider of trader zijn allemaal intelligent, maar als je ze van baan zou laten wisselen, leidt dat niet tot de beste resultaten. Hoe kom je erachter wie geschikt is voor welke baan? IMC kijkt, in samenwerking met BrainsFirst, naar het brein. Het menselijk brein is als een vingerafdruk: iedereen heeft zijn eigen, unieke cognitieve profiel en is daarmee voor de ene rol zeer geschikt en voor een andere rol minder geschikt.

Spreker: Marieke Dresmé, Customer Success Director Brainsfirst

Marieke is verantwoordelijk voor het totale HCM klantportfolio van BrainsFirst. Hierbij richt zij zich met name op de vertaalslag vanuit de cognitieve neuropsychologie naar praktische en bruikbare informatie voor klanten.

 

Spreker: Dorine van der Schalk, Graduate Recruitment Team Lead UMC

Dorine geeft leiding het team van graduate recruiters en is verantwoordelijk voor alle graduate recruitment gerelateerde activiteiten en targets in Europa. Daarnaast is zij in de lead bij recruitment gerelateerde (strategische) projecten lokaal en wereldwijd.