Bullhorn

Bullhorn is wereldwijd marktleider in CRM- en operationele software voor de recruitmentbranche. De geavanceerde technologie voor datamanagement en klantinzicht helpt organisaties om kandidaten en klanten te vinden en te binden. Meer dan 10.000 klanten vertrouwen op het cloudgebaseerde platform van Bullhorn om sales te stimuleren, dienstverlening naar een hoger niveau te brengen en het recruitmentproces van a tot z te stroomlijnen.

bullhorn.com


Demo talk 1B. Zo werkt een recruiter efficiënter met een ATS

In deze breakout laat Bullhorn je zien hoe een recruiter op een gemiddelde dag werkt met het Bullhorn ATS. Recruitment processen worden ondersteund door automation en nemen handmatige taken weg, kandidaten krijgen de beste ervaring door snelle en accurate opvolging en recruiters werken sneller en efficiënter zodat zij tijd overhouden voor datgene wat belangrijk is: het bouwen aan relaties met klanten en kandidaten.

Spreker: Luc van der Voorn, Senior Solution Consultant

Als Solution Consultant laat Luc dagelijks zien hoe organisaties de producten van Bullhorn kunnen inzetten om hun doelstellingen te behalen. Met zijn ervaring in recruitment en marketing, en zijn passie voor technologie is hij een interessante gesprekspartner voor zowel start-ups als de grote 7 binnen Europa. Hij deelt graag zijn visie op best practices binnen de recruitment en arbeidsbemiddeling