Bullhorn

Bullhorn

Bullhorn is wereldwijd marktleider in CRM- en operationele software voor de recruitmentbranche.
Meer dan 8.000 recruitmentbedrijven wereldwijd vertrouwen op het cloudgebaseerde platform van Bullhorn voor salesactiviteiten, het opbouwen van relaties met klanten en kandidaten en het ondersteunen van het gehele recruitmentproces. Onder leiding van de oprichter en met de ondersteuning van Insight Venture Partners is Bullhorn de trotse werkgever van 700 mensen wereldwijd. Het hoofdkantoor bevindt zich in de Verenigde Staten en verder heeft Bullhorn kantoren in o.a. Rotterdam, Düsseldorf, Londen, Brighton en Sydney.

bullhorn.com

Demo’s

Tijdens Demo_Day 2019 kon je onderstaande demo’s bekijken bij de Demo Desk van Bullhorn:

Bullhorn Connexys: ATS op Salesforce

In deze demo tonen we de kracht van ons recruitmentsysteem op het krachtige platform van Salesforce. Voor zowel bureaus als corporates is dit het meest flexibele en schaalbare recruitmentplatform op de markt. Niet voor niets kozen Randstad, Manpower, TMC, Volksbank, VGZ en recent Achmea voor alle voordelen die ons systeem biedt.

Onboarding met Bullhorn

Stop met papieren processen. Bullhorn Onboarding is een elektronisch document management platform dat speciaal is ontworpen om recruitmentbureaus de handmatige data invoer en papieren documentatie uit handen te nemen. Met deze beveiligde portal maak je zoveel formulieren als je klanten verlangen, worden reeds bekende kandidaatgegevens automatisch ingevuld en lever je zo een zeer professionele candidate experience.

Bullhorn ATS voor bureaus: 7000+ klanten

Werk sneller en slimmer!

Maak betere beslissingen, verbeter de verkoop en recruitment productiviteit en beheer het volledige werving- en selectie proces vanuit één systeem. Dit kan met het Bullhorn applicant tracking systeem voor bureaus. Het Bullhorn Applicant Tracking Systeem werkt tot wel 40% sneller dan vergelijkbare systemen en kan jouw recruitment consultants helpen tot 43% meer plaatsingen te maken.

Kom langs en laat je overtuigen door onze experts bij onze Bullhorn demodesk.