OTYS

Met OTYS wordt jouw recruitmentproces geoptimaliseerd en grotendeels geautomatiseerd, waardoor meer aandacht aan klant en kandidaat geschonken kan worden en er niet alleen meer, maar ook betere matches gemaakt kunnen worden.

Het uitgebreide Recruitment Softwarepakket van OTYS bevat onder andere modules om vacatures te verspreiden, CV’s te sourcen, een talentpool bij te houden, de kandidatendatabase overzichtelijk te beheren en kanaal- en vacatureprestaties te analyseren. Daarnaast bevat onze software nog heel veel slimme features, zoals slim zoeken en matchen, gepersonaliseerde weergaven en automatisch dossieropbouw. Ook kan OTYS jouw recruitmentsite verzorgen.

www.otys.nl


Demo talk 2B. Solliciteren 2.0

Vandaag de dag hebben we te maken met een gigantische krapte op de arbeidsmarkt, de groeiende economie en vergrijzing spelen hierbij een belangrijke rol. Wij gaan tijdens de break-out met onze WhatsApp integratie laten zien hoe deze tool kan helpen. We introduceren ook iets nieuws, maar dat laten we je graag zien in de breakout.

Spreker: Melvin Metz, Sales Manager OTYS

Melvin Metz is Sales Manager bij OTYS Recruiting Technology en is verantwoordelijk voor new business. Hij pakt nieuwe leads op en zorgt ervoor dat de klant goed kennis maakt met het OTYS systeem.