Mysolution

Mysolution helpt uitzenders, detacheerders en recruiters beter te presteren. Wij doen dat door het ontwikkelen van innovatieve en maximaal efficiënte software. We ontwikkelen branche-specifieke functionaliteit en toepassingen die de winst bij onze klanten verhoogt. Wij geloven in geïntegreerde softwareoplossingen. Eén pakket en één partner voor het automatiseren van alle bedrijfsprocessen. Mysolution kent de uitdagingen van jouw branche door en door. Hierdoor bieden we de meest efficiënte oplossing op de markt.

www.mysolution.com/


Demo talk 5B. Jouw ATS als dé motor voor jouw recruitmentproces

In deze breakout-sessie neemt Michael je mee in hoe jouw ATS je helpt bij het gehele recruitmentproces, van kandidaat tot flexkracht. Van het sourcen en aantrekken van kandidaten, tot het succesvol bemiddelen tussen opdrachtgever en kandidaat voor de perfecte match.

Spreker: Micahel Oets, Account Executive bij Mysolution

Michael maakt binnen Mysolution deel uit van het salesteam en is met name verantwoordelijk voor de front-en backoffice. Met een achtergrond in de recruitmentbranche is hij een waardevolle sparringpartner in het meedenken bij oplossingen voor allerlei ATS vraagstukken.