Maandag 18 oktober was het weer zo ver: de jaarlijkse Recruitment Tech Awards Nominatietour waarin de genomineerden werden verrast met een bezoek met draaiende camera. Kon de tour vorig jaar niet door gaan door corona, dit jaar stapte Martijn Hemminga weer de auto in om in totaal 6 genomineerden te bezoeken van Den Haag tot Leusden. Bekijk nu de video van de Nominatietour.

Genomineerden 2021

In de categorie ‘Best case’ werden YoungCapital in Hoofddorp, IMC in Amsterdam en  Intergamma in Leusden verrast met een nominatie. De nominaties voor ‘Best tooling’ gingen naar: Audio Intakes en BrainsFirst in Amsterdam en Cammio in Den Haag. Meer over de genomineerden vind je in het artikel: Dit zijn de 6 genomineerden voor de Recruitment Tech Awards 2021.

Breng tot en met 1 november jouw stem uit

Tot en met maandag 1 november kan iedereen stemmen op zijn/haar favoriete case of tool via de stem-pagina. De stem van de publieksjury telt voor 50% mee, net als de stem van de vakjury. Wanneer je stemt, maak je kans op vrijkaarten voor het Recruitment Tech Event van 2021 of 2022. De Recruitment Tech Awards worden voor het zesde jaar mogelijk gemaakt door Compagnon.

Recruitment Tech Event 2021

De uitreiking van de Recruitment Tech Awards vinden plaats tijdens het Recruitment Tech Event op 18 november in de Pathé Leidsche Rijn bioscoop in Utrecht. Host Annemarie van Campen gaat in een drietal talkshows in gesprek met gasten. In een drietal breakout-rondes krijg je een kijkje in de keuken hoe uiteenlopende organisaties technologie inzetten voor recruitment. Steven Van Belleghem sluit het event af met een inspirerende keynote en uiteraard worden de Recruitment Tech Awards 2021 uitgereikt. Kijk voor meer informatie en om aan te melden op de website van Recruitment Tech Event. Let op: 6 november gaat het last minute tarief in, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER