Dit zijn de 6 genomineerden voor de Recruitment Tech Awards 2021

Vandaag, maandag 18 oktober, zijn de 6 nominaties voor de Recruitment Tech Awards bekend gemaakt. Tijdens de Nominatietour werden 3 cases en 3 tools verrast met een bezoek.

Genomineerde cases

Onderstaande cases zitten in de Voorselectie voor de Recruitment Tech Awards 2021:

 • IMC
  Inclusiever selecteren leidt dankzij de inzet van de brain-based assessment games tot de gewenste resultaten qua effect & efficientie.
 • Intergamma
  1000 sollicitaties per week worden bij Intergamma omgezet in kwalitatieve, verrijkte kandidaten. Allemaal dankzij automatisering met WhatsApp.
 • YoungCapital
  Beschikbaar om bij de coronatest- en vaccinatielijn te werken? Deze digitale recruitment-assistent belde en screende binnen 4 uur 7.000+ kandidaten.

Genomineerde tools

Onderstaande tools (op alfabetische volgorde) zijn genomineerd voor de Recruitment Tech Awards 2021:

 • Audio Intakes
  Geintegreerde audio question & answer technologie waarmee we onnodige live communicatie voorkomen en kandidaten sneller en beter kunnen kwalificeren.
 • BrainsFirst
  Het BrainsFirst carrierekompas is een wetenschappelijke tool die strategische carrièrekeuzes mogelijk maakt door je brein te plaatsen in het ESCO framework.
 • Cammio
  Met Clips deel je eenvoudig videoberichten met kandidaten. Zo maak je een hyperpersoonlijke eerste indruk die beter opvalt en beter converteert dan tekst!

Publieksjury

Vanaf dinsdag 19 oktober 10.00 uur kan het publiek stemmen op hun favoriete case en tool. De score van de Vakjury en Publieksjury tellen beide mee voor 50%. Onder alle stemmers worden tickets verloot voor het Recruitment Tech Event dat op donderdag 18 november plaatsvindt. Tijdens dit event worden de winnaars van de Recruitment Tech Awards, powered by Compagnon, bekend gemaakt.

Breng hier jouw stem uit

Foto’s nominatietour

Planning

Donderdag 18 november worden de Recruitment tech Awards uitgereikt tijdens de zevende editie van het Recruitment Tech Event die je zowel live in de Amsterdome kunt meemaken als via een livestream. Tot 6 november profiteer je nog van het reguliere tarief voordat het last minute bedrag in gaat.

De hele planning:

19 oktober: Start publieksjury
02 november: Einde publieksjury
18 november: Uitreiking tijdens RTE21

Breng hier jouw stem uit

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER