Inzenden Recruitment Tech Awards 2019 van start

Tot en met dinsdag 3 november 17.00 uur kun je jouw stem nog uitbrengen op de prijzen voor innovatieve en effectieve recruitmenttechnologie: de Recruitment Tech Awards. Inmiddels hebben bijna 800 mensen hun stem uitgebracht en maken daarbij kans om VIP-tickets te winnen voor het Recruitment Tech Event op 19 november a.s.

Stem en win VIP-kaarten voor RTE20

Tot en met 3 november 17.00 is het woord aan de publieksjury. Welke case en tool krijgt jouw stem omdat je vindt dat deze het meest innovatief en/of effectief is. Je kunt bij het stemmen aangeven of je kans wil maken op VIP-tickets voor het Recruitment Tech Event op donderdagmiddag 19 november 2020 en/of tickets voor hopelijk weer een offline editie in 2021. Breng nu jouw stem uit >

Genomineerden

De genomineerden in de categorie ‘Best tooling’ zijn:

 • Joboti
  De WhatsApp Business Solution inzetten als wervingskanaal om in gesprek te gaan met sollicitanten door middel van een slimme recruitment chatbot.
 • Recruit Robin
  Met Reach out bereiken recruiters kandidaten via zes kanalen, halveren ze hun tijdsinvestering en komen ze 3x vaker in gesprek met geschikte kandidaten.
 • Textmetrics
  De Recruitment module analyseert en optimaliseert vacatureteksten voor de te werven doelgroep, door het gebruik van unieke algoritmes en taaltechnologie.

De genomineerden in de categorie ‘Best case’ zijn:

 • Independent Recruiters
  Independent Recruiters heeft het sourcen van kandidaten geautomatiseerd. Ze realiseert een tijdsbesparing van 90% en benadert 3x zo veel kandidaten.
 • KPN
  We hebben onze uitdagingen op interne mobiliteit aangepakt als recruiter ondersteunt door een slimme recruitment tool.
 • Picnic
  Hoe Picnic een recruitment-machine bouwde om om te gaan met extreme organisatiegroei.

Recruitment Tech Event

Ontdek hoe technologie jouw recruitment kan optimaliseren tijdens de 6e editie van het Recruitment Tech Event. Hét toonaangevende event over de recruitmenttechnologie van morgen. Volg 19 donderdagmiddag 19 november online de liveshow vanuit de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Met keynotes van Janne Vereijken over innovatie, Stefan Buijsman over artificial intelligence en Jelmer Koppelmans & Jelmer Zuidema over upgrades vs. updates. In een tweetal talkshows gaat dagvoorzitter Annemarie van Campen in gesprek met gasten en kun jij vanuit huis of kantoor vragen stellen en stemmen op polls. Netwerk online in speeddates met vakgenoten en stel in twee breakout-rondes jouw eigen programma samen. Last but not least worden voor de 6e maal de prijzen voor innovatieve en effectieve recruitmenttechnologie uitgereikt: de Recruitment Tech Awards 2020. Ga voor meer informatie en aanmelden naar de event site.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER